Home » , » Πάντα θα τους πονάει το ΟΧΙ.

Πάντα θα τους πονάει το ΟΧΙ.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 5 Ιουλίου 2022 | 8:51 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

62 % δεν φοβήθηκαν, δεν υπέκυψαν. Άσχετα, αν κάποια ρεφορμιστικά καθάρματα πρόδωσαν τον κόσμο, η πλειοψηφία είπε ΟΧΙ στην υποτέλεια, στο πλιάτσικο, το ξεπούλημα.

Πονάει τους προδότες της ΝΔ και τα απολειφάδια το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα, γιατί απέδειξε τη δειλία και το δοσιλογισμό τους.

Αν στο ΣΥΡΙΖΑ είχαν μια σταλιά μυαλό, βασιζόμενοι στο αποτέλεσμα θα μπορούσαν να κάνουν ριζικές αλλαγές. Επίσης θα έστελναν φυλακή τα καθάρματα που μας χρεοκόπησαν.

Αλλά ήταν συνεχιστές της ίδιας πολιτικής γι αυτό αντί να αντισταθούν στους τοκογλύφους έφεραν το δικό τους μνημόνιο.

Ας θυμηθούμε λίγο το κλίμα της εποχής. Στο κόμμα των προδοτών της γαλάζιας εγκληματικής συμμορίας είχε πέσει από μερικούς η ιδέα να απέχουν από το δημοψήφισμα καθώς έβλεπαν όλοι την επικράτηση του ΟΧΙ.

Όμως ντόπια και ξένα συμφέροντα θεώρησαν παρακινδυνευμένο κάτι τέτοιο. Οι ολιγάρχες διαβεβαίωσαν το Σαμαρά πως το «ναι» θα είχε την αμέριστη υποστήριξη των ΜΜΕ, ενώ οι τραπεζίτες φρόντιζαν να κλείσουν τις Τράπεζες στην προσπάθειά τους να πανικοβάλουν τον κόσμο και ταυτόχρονα διάφοροι βαλτοί τσανακογλείφτες – κομματόσκυλα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ συμμετείχαν στην τρομοκράτηση.

Τα κανάλια έκαναν τη μεγαλύτερη επιχείρηση διαστρέβλωσης της πραγματικότητας που έγινε ποτέ. Γκάλοπ μαϊμού έδειχναν επικράτηση του «ναι» ή «θρίλερ». Το ότι καμία δημοσκόπηση δεν έδειξε το πραγματικό αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος σήμαινε πως υπήρχε κέντρο που συντόνιζε τα ψέματα. Μα καμία δημοσκόπηση να μην πιάσει την διαφορά των 22 και πλέον μονάδων;

Το κέντρο αυτό, που είναι οργανωμένο από τα συμφέροντα λίγων παρασίτων, υπάρχει και σήμερα. Οι ιδιοκτήτες των βόθρων μαζικής προπαγάνδας και εξαπάτησης σήμερα δεν φοβούνται το ΣΥΡΙΖΑ μήπως κάνει άλλη πολιτική. Απλά προτιμούν το κάθαρμα το Μητσοτάκη, γιατί αντί να πληρώσουν δεκάδες δις, όπως πρέπει για τις άδειες, τους πετσώνει από πάνω!

Εκείνο όμως που δεν κατάφερε όλος ο παρακρατικός δεξιός προπαγανδιστικός μηχανισμός, το κατάφερε ο ΣΥΡΙΖΑ με το δικό του Μνημόνιο. Οι ρεφορμιστές πούλησαν τον κόσμο. Πιστεύω πως άφησαν ως κυβέρνηση επίτηδες τους δεξιούς Γερμανοτσολιάδες να αλωνίζουν, με την ελπίδα να έβγαινε το ναι, ώστε να έχουν αφορμή να κάνουν αυτά που έκαναν.

Είμαστε πολύ υπερήφανοι που είπαμε ΟΧΙ, που δεν σκύψαμε το κεφάλι. Αυτό τα δεξιά καθάρματα δεν πρόκειται να μας το συγχωρέσουν. Το δημοψήφισμα το οποίο φρόντισαν οι πολιτικοί να το ακυρώσουν αμέσως ήταν η φωνή του λαού κατά του πλιάτσικου και της λεηλασίας.

Μπορεί να μας πρόδωσαν ακόμα μια φορά, εμείς όμως κάναμε το σωστό. Κι όταν συνέλθει ο κόσμος από το σοκ της προδοσίας, θα τιμωρήσει όλα τα καθίκια. Τρέμετε γερμανόδουλοι.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

5 Ιουλίου 2022 στις 10:08 π.μ.

Τι ακριβώς τους πονάει; Το γεγονός ότι ο λαός έσκυψε το κεφάλι μετά το ΤΣΙΡΚΟ σας και την μεγαλύτερη πολιτική απάτη μετά τον Ανδρέα, ξαναψήφισε τον νεοπαπατζή και έκατσε στον καναπέ του; Ακριβώς εξαιτίας του Τσίπρα ο λαός τα παράτησε τελείως και υποτάχτηκε. Δεν θα ένιωθα περηφάνια στη θέση σου αλλά ΝΤΡΟΠΗ που στήριξα αυτό το αίσχος.

Είσαι περήφανος λοιπόν. Είσαι περήφανος που σε παραμύθιασε ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ο Καζάκης και οι υπόλοιποι πολιτικοί απατεώνες ότι με την ψήφο σου θα...διώξεις τα μνημόνια. Τα διώξατε λοιπόν; Έδιωξες την τρόϊκα; Μπράβο Μήτσο έκανες....Ε Ξ Α Ι Ρ Ε Τ Ι Κ Η δουλειά. Πήραμε και το τρίτο το μακρύτερο και τους...διώξαμε. Όταν όμως κάποιοι λέγαμε ότι το δημοψήφισμα είναι ΑΠΑΤΗ, είναι ΨΕΥΤΟδημοψήφισμα γι'αυτό και καλούσαμε σε ΑΠΟΧΗ και ΚΑΤΑΔΙΚΗ της απάτης στους δρόμους και σε κάθε χώρο δουλειάς εσείς τρέχατε στα ΟΧΙ μαζί με τους έτερους Καππαδόκες Ζωή, Λαφαζάνη, Καζάκη και μας κατηγορούσατε κιόλας.

Αντί να απεργήσουμε, αντί να διαδηλώνουμε κάθε μέρα εναντίον της κυβέρνησης και του ιμπεριαλισμού, αντί να συμμετέχουμε σε διαδηλώσεις ταξικές, αντιιμπεριαλιστικές και ΑΝΤΙΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ (αυτό θα ήταν το πραγματικό ΌΧΙ και γι'αυτό θα έπρεπε να παλεύει η κομμουνιστική αριστερά όπως την θεωρείτε εσείς αλλά επειδή δεν είναι τέτοια σας πούλησε κανονικότατα) εσείς φωνάζατε περήφανοι το κυβερνητικό ΌΧΙ. Ο δε Περισσός άλλοι ανεκδιήγητοι και αυτοί καλούσαν το κόσμο να ρίξει το...δικό του ψηφοδέλτιο ενώ διοργάνωνε κομματικές-προεκλογικές συγκεντρώσεις λες και ήξερε ότι θα πάμε σε πρόωρες μετά από αυτό.

Ευγνωμοσύνη νιώθουν οι νεοδημοκράτες αγαπητέ μου για τον ΣΥΡΙΖΑ. Ποιος άλλος θα τσάκιζε το ηθικό του λαού, θα συκοφαντούσε με τέτοιο ΧΥΔΑΙΟ τρόπο την αριστερά και θα έστρωνε το δρόμο στον Κούλη βγάζοντάς τον από την δύσκολη θέση; Τρίτο μνημόνιο, Πρέσπες, 50+1 και άλλα "ωραία" τα βρήκε έτοιμα.

V For Viva La Revolucion

5 Ιουλίου 2022 στις 12:24 μ.μ.

https://www.iefimerida.gr/politiki/koytsoympas-metra-koroidia-nd-syriza-akribeia?amp=
Παντως το κκε παραδεχθηκε οτι το βραδυ του δημοψηφισματος ειχαμε λαικο οχι

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger