Home » , » Της αστικής "δικαιοσύνης" το ανάγνωσμα.

Της αστικής "δικαιοσύνης" το ανάγνωσμα.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022 | 11:21 π.μ.

Δεν είναι ενδιαφέρον το ότι αστοί επιστήμονες, όπως καθηγήτρια εγκληματολογίας στο Université Paris-Saclayμ, Αναστασία Τσουκαλά, φτάνουν στο σημείο να απαξιώνουν με τις τοποθετήσεις του ένα πυλώνα του πολιτικού συστήματος; Και στην συγκεκριμένη περίπτωση την αστική "δικαιοσύνη";

Να θυμίσουμε αυτό στο οποίο έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές. Οτι δηλαδή ο αναρχικός Γιάννης Μιχαηλίδης βρίσκεται σε απεργία πείνας από τις 23 Μάη και αυτή την στιγμή νοσηλεύεται στο ειδικό κελί του νοσοκομείου Λαμίας. κινδυνεύοντας πλέον από σοβαρή ανεπάρκεια πολλαπλών οργανικών λειτουργιών. 
Κι όλα αυτά σαν συνέπεια, στον αγώνα που δίνει διεκδικώντας ένα δικαίωμα που θα έπρεπε να είναι αυτονόητο. Να τηρηθούν, δηλαδή, οι δική τους νόμοι και να αποφυλακιστεί υπό όρους, κάτι που -σύμφωνα με την δική τους νομολογία πάντα- δικαιούται εδώ και 7 μήνες,  

Σήμερα, στις 7μμ έχει προγραμματιστεί η πέμπτη κεντρική πορεία αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη που θα γίνει στο συγκέντρωση στο Σύνταγμα). Πλεονασμός να αναφέρουμε ότι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε απέναντι στην εκδικητική κρατική συμπεριφορά απέναντι σ' αυτόν τον αναρχικό, είναι να συμμετέχουμε στην συγκέντρωση.  

Στο παρακάτω βίντεο ακούμε τους Panx Romana να μιλούν για τον αναρχικό απεργό πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη κατά τη διάρκεια του live στην Τεχνόπολη στο Γκάζι την Τετάρτη 13 Ιούλη 2022..

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger