Home » , » Σαγιονάρες, παντόφλες και τσόκαρα.

Σαγιονάρες, παντόφλες και τσόκαρα.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 26 Ιουλίου 2022 | 5:31 μ.μ.


Γράφει ο mitsos175

«Κακοήθης και βλάκας» έλεγε ο αείμνηστος Κωνσταντάρας σε μια ταινία. «Κακοήθης γιατί λέει ψέματα. Βλάκας γιατί τα λέει χοντρά».

Μπορούν να βιάζουν παιδιά, αρκεί τα κτήνη να έχουν γραβάτα, όπως οι κολλητοί του Μητσοτάκη.

Τα τρολλ προσπάθησαν να συκοφαντήσουν, να αποπροσανατολίσουν, αλλά έφαγαν τα μούτρα τους με το μουσικό. Τέτοιοι μαλάκες ήταν πάντοτε οι δεξιοί.

Προσκυνούν παντόφλες, φοράνε σαγιονάρα με τον πισινό έξω - όπως έκανε ο ούγκανος στα συλλαλητήρια, αλλά τους πειράζει η ενδυμασία των άλλων!

Γιατί; Πρώτον γιατί είναι φασίστες που θέλουν να μας βάζουν σε καλούπια, να μας υποτάξουν, να αποφασίζουν αυτοί για μας, δεύτερον γιατί δεν έχουν άλλα επιχειρήματα.

Είναι επιχείρημα η ενδυμασία; Όχι, αλλά οι νεοδημοκράτες είναι ηλίθιοι. Όσοι δεν είναι εγκληματίες, όπως παιδοβιαστές, φονιάδες, καταχραστές, εμπρηστές κλπ.

Να μιλήσουμε τώρα για τα σοβαρά; Την οικονομία, τη μαύρη αγορά, την ακρίβεια, τον πληθωρισμό, το χρέος, τα προβλήματα σε παιδεία, υγεία, εξωτερική πολιτική; Όχι;

Ούτε για φωτιές να πούμε, που πέρυσι ψήφισαν, φέτος καήκαν. Ούτε βέβαια για τη άγρια καταστολή των μπάτσων σε όσους διαμαρτύρονται ή την διαφθορά και την κατάντια των ΜΜΕ.

Τι θα πουν οι αλητήριοι της ΝΔ; Για την εμφάνιση του Τσίπρα! Για τη μάσκα που δε φόραγε μας είπε ο υπουργός θανάτου των ηλικιωμένων, φασίστας Θάνος. Που, ως άλλος σούπερ κακός, θέλει να εξοντώσει το μισό πληθυσμό, αλλά όχι τυχαία, όσους παίρνουν συντάξεις.

Θάνο, καλά έκανε ο Τσίπρας και δε φόρεσε μάσκα. Στο λέει αυτό ένας που δε συμπαθεί καθόλου το ΣΥΡΙΖΑ και είναι υπέρ στο να φοράμε μάσκα τουλάχιστο σε κλειστούς χώρους.

Ο λόγος είναι πρώτα από όλα η ισονομία. Τα τουριστάκια τα ζουμπουρλούδικα μπορούν να κάνουν ό,τι γουστάρουν, έχουν - δεν έχουν ιό.

Ο άλλος σπουδαίος λόγος είναι αυτός που θα εξηγήσουν Κικίλιας, Πλεύρης, Μητσοτάκης και ΔΑΠ λοιμωξιολόγων στο δικαστήριο, όταν πέσει η χούντα τους. 31.000 νεκροί ως τώρα, παρά του εμβολιασμούς και τα μέτρα!

Στη Βόρειο Κορέα έχουν 4.772.780 κρούσματα και 74 θανάτους. Σε σύγκριση η μπανανία μας έχει 4.210.771 κρούσματα, αλλά τουλάχιστο 30.707 νεκρούς! Γιατί στη Βόρειο Κορέα, έχουν δημόσιο σύστημα υγείας, όπου δίνουν φάρμακα.

Από γνωστούς ξέρω πως τα εμβόλια δεν κάνουν τίποτε στις νέες μεταλλάξεις. Τα φάρμακα όμως σώζουν ζωές. Η διαφορά λοιπόν κομμουνισμού - νεοφιλελευθερισμού είναι 2.973 θάνατοι ανά 1.000.000!

Οπότε Θανούλη, τράβα πνίξου! Πάρε μαζί και τα ανεγκέφαλα τρολλ της συμμορίας σου. Είναι το μόνο καλό που μπορείς να κάνεις.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger