Home » , » Πω, ρε, τι είπε ο άνθρωπας

Πω, ρε, τι είπε ο άνθρωπας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022 | 4:00 μ.μ.

Με το παιδί του "κομματικού σωλήνα", ο οποίος υπήρξε και είναι  μια ζωή κομματικοδίαιτος και κρατικοδίαιτος κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου, έχουμε ασχοληθεί αρκετά, 
Πρόκειται για ένα συνειδητό ψεύτη, που μ' αυτό τον τρόπο αποκτά το παντεσπάνι του, για ένα κλασικό παράδειγμα από το είδος του πολιτικού και ιδεολογικού χαμαιλέοντα που ευδοκιμεί στη ΝΔ του Μητσοτάκη.

Ο αγράμματος αντικομμουνιστής ο οποίος σαν γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της  ΔΗ.ΣΥ., του πρώην κόμματος  της Ντόρας Μπακογιάννη-, απαξίωνε και χλεύαζε την Ν.Δ, ενώ τώρα, από το κυβερνητικό πόστο που εξασφάλισε, έγινε Μητσοτακικότερος του Κούλη, πέταξε μια απίστευτη μπαρούφα η οποία μας είχε διαφύγει.

Την εντοπίσαμε στην ιστοσελίδα της ΚΟΝΤΡΑΣ απ' όπου και αντιγράφουμε:

Πω, ρε, τι είπε ο άνθρωπας

Ρώτησαν τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Οικονόμου πόσος χρόνος μένει μέχρι τις εκλογές και απάντησε με ένα απόφθεγμα που θα μείνει στην Ιστορία μαζί με τα αποφθέγματα των μεγάλων φιλόσοφων της αρχαιότητας (π.χ. με το αρχιμήδειο «Δος μοι πα στω και ταν γαν κινάσω»). Συγκεντρώστε όλη την προσοχή σας, παρακαλώ: «Στη ζωή μου έχω μάθει να μη μετράω τον χρόνο, αλλά να τον χρησιμοποιώ. Δεν είναι πρώτιστης σημασίας πόσο χρόνο έχεις, αλλά τι κάνεις στην πάροδο του χρόνου».

Κόκες και τζόγος παράγουν ολέθρια αποτελέσματα. Οποιαδήποτε σχέση με πρόσωπα και καταστάσεις της επικαιρότητας είναι… εντελώς συμπτωματική.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger