Home » , , » Γ. Οικονόμου: Συνειδητός ψεύτης, κλασικό παράδειγμα από το είδος του πολιτικού και ιδεολογικού χαμαιλέοντα που ευδοκιμεί στη ΝΔ του Μητσοτάκη.

Γ. Οικονόμου: Συνειδητός ψεύτης, κλασικό παράδειγμα από το είδος του πολιτικού και ιδεολογικού χαμαιλέοντα που ευδοκιμεί στη ΝΔ του Μητσοτάκη.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 19 Μαΐου 2022 | 5:44 μ.μ.

Θα ευχόμαστε πολύ οι χρήστες του διαδικτύου να αποτελούσαν μια μικρογραφία του εκλογικού σώματος. Σ' αυτή την περίπτωση το 18% που είχε πάρει η Ν.Δ, επί προεδρίας του Αντώνη Σαμαρά στις εκλογές του Μάη του 2012, θα έμοιαζε όνειρο θερινής νύχτας στις επόμενες βουλευτικές εκλογές για το σημερινό κυβερνητικό κόμμα.

Αφορμή γι' αυτή μας την εκτίμηση είναι η "υποδοχή" που είχε από τους χρήστες του twitter -ένα μικρό δείγμα παραθέτουμε στην συνέχεια- η επανόρθωση που έκανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για ένα λεκτικό του ατόπημα. 

Εδώ πάντως να θυμίσουμε ότι αυτό το κυβερνητικό στέλεχος, ο Γιάννης Οικονόμου, πέρα απ' το ότι είναι ένας αγράμματος αντικομμουνιστής, πριν λίγο καιρό - όταν ήταν γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της  ΔΗ.ΣΥ., του πρώην κόμματος  της Ντόρας Μπακογιάννη-, απαξίωνε και χλεύαζε την Ν.Δ, ενώ τώρα, από το κυβερνητικό πόστο που εξασφάλισε, έγινε Μητσοτακικότερος του Κούλη. Συμπεριλαμβάνεται δηλαδή σ' εκείνο το είδος του πολιτικού και ιδεολογικού χαμαιλέοντα που ευδοκιμεί στη ΝΔ του Μητσοτάκη.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν θα αργήσει ο καιρός που θα καταντήσει ένα θλιβερό πολιτικό απόβλητο και εκτός απ' την ειρωνεία και τον χλευασμός που εισπράττει σήμερα από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης θα υπάρξει και μια θλιβερή ανάμνηση της πολιτικής μας ζωής.











Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger