Home » , » Ποιος βάζει φωτιές.

Ποιος βάζει φωτιές.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022 | 3:19 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ας υποθέσουμε πως κάποιος κάνει ασφάλεια ζωής για ένα μεγάλο ποσό. Λίγες μέρες αργότερα δολοφονείται άγρια. Η ασφαλιστική και η αστυνομία θα υποψιαστεί αυτόν που κερδίζει από το θάνατο του.

Πείτε μας καχύποπτους, αλλά λίγες μέρες πριν καεί στο σύμπαν, η ΝΔ έφερε ένα έκτρωμα στη Βουλή που σκοπό είχε τα ρουσφέτια. «Οι προστατευόμενες περιοχές, βορά στα επιχειρηματικά σχέδια πάσης φύσεως. Οι (ιδιώτες) ελεγκτές των περιβαλλοντικών επιπτώσεων θα πληρώνονται από τους κατασκευαστές των έργων!», γράφει  η "ΕφΣυν".  

Το νομοσχέδιο, με τίτλο «Διατάξεις για την απλοποίηση της περιβαλλοντικής αδειοδότησης, των περιβαλλοντικών επιθεωρήσεων και την προστασία του περιβάλλοντος, επείγουσες δασικές, χωροταξικές και πολεοδομικές διατάξεις, θέσπιση πλαισίου για την ανάπτυξη των Υπεράκτιων Αιολικών Πάρκων, αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης και ζητήματα κυκλικής οικονομίας», επιχειρεί μεταξύ άλλων:

Εντός των ορίων των προστατευόμενων περιοχών επιτρέπει ακόμα περισσότερες δραστηριότητες που είναι ασύμβατες με κάθε έννοια αυστηρής προστασίας, όπως η κατασκευή πλατειών και «γραμμικών υποδομών μεταφορών» (δηλαδή δρόμων), οι εγκαταστάσεις αποθήκευσης και μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας και τηλεπικοινωνιών, η ερασιτεχνική αλιεία και η βόσκηση.

Την εξ αρχής επιβάρυνση όλων των ζωνών προστασίας των προστατευόμενων περιοχών Natura 2000 με νέες χρήσεις που δεν προβλέπονταν από το έτσι κι αλλιώς προβληματικό ισχύον καθεστώς. Προβλέπονται πλέον η κατασκευή και λειτουργία τουριστικών καταλυμάτων και άλλων τουριστικών υποδομών, εγκαταστάσεων ΑΠΕ καθώς και κατασκηνώσεων, ενώ σε όλες τις κατηγορίες (πλην της «απόλυτης προστασίας») προβλέπονται πλέον εξορυκτικές δραστηριότητες (εφόσον η είσοδος του μεταλλείου/λατομείου βρίσκεται έξω από αυτές!) συμπεριλαμβανομένων των εξορύξεων υδρογονανθράκων.

Επίσης «οι ιδιώτες αξιολογητές των ΜΠΕ θα αμείβονται απευθείας από τους φορείς των έργων που ελέγχουν δημιουργώντας έτσι μια υπαλληλική σχέση, με ό,τι αυτό συνεπάγεται»!

Αυτά και άλλα πολλά σε συνδυασμό με το ότι παίρνουν μπάτσους και παπάδες αντί για πυροσβέστες, RAFALE και αόρατα παλτά αντί για πυροσβεστικά οχήματα και αεροσκάφη, έχει ως αποτέλεσμα να παραδώσουν κυριολεκτικά καμένη γη.

Για να μην έχουμε αυταπάτες ποιος βάζει τις φωτιές και με τις πλάτες ποιών. Όπως και οι παιδεραστές έτσι και οι εμπρηστές έχουν μέσον. Έχουν ένα στρατό καθαρμάτων από ΜΜΕ και κομματόσκυλα, που ρίχνουν στάχτη στα μάτια.

ΥΓ Πήγαν οι παπάδες με αγιασμό κι οι μπάτσοι με τα ποτιστήρια κι έσβησε η φωτιά! Όχι;

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger