Home » , , » Καραγκιόζηδες και πορφυρογέννητοι

Καραγκιόζηδες και πορφυρογέννητοι

Από giorgis , Σάββατο 16 Ιουλίου 2022 | 3:19 μ.μ.

Του Γ. Γ

Ρε καραγκιόζηδες -συγνώμη από τον Καραγκιόζη που μόνο λαϊκή σοφίας μας πρόσφερε- γραφιάδες της ψευδεπίγραφης φυλλάδας "Δημοκρατία", πέρα από ακροδεξιοί είστε και εντελώς αστοιχείωτοι! 

Που στο διάολο ανακαλύψατε ότι ο Γιωτόπουλος ήταν αρχηγός της 17 Νοέμβρη; Ακόμα και το δικαστικό σκεπτικό με το οποίο επιβλήθηκε ποινή 17 φορές ισόβια και 25 χρόνια κάθειρξη, στον Αλέξανδρο Γιωτόπουλο, δεν αναφέρει πουθενά κάτι τέτοιο!!! 

Οκ δεν έχουμε απαίτηση να γνωρίζεται ότι μια επαναστατική κομμουνιστική -και για να μην έχουμε καμιά ένσταση να πούμε ότι ως κομμουνιστές αυτοχαρακτηρίζονται τα μέλη της 17Ν με πρώτο τον Δημήτρη Κουφοντίνα- οργάνωση δεν μπορούσε εκ προοιμίου να έχει αρχηγό. Διαφορετικές είναι οι εσωτερικές της λειτουργίες τέτοιων οργανώσεων, που εσείς δεν μπορείτε να καταλάβετε. Αλλά τουλάχιστον ούτε την καταδικαστική απόφαση δεν έχετε διαβάσει; Τόσο άσχετοι είστε τελικά;

Και επί της ουσίας τώρα. Αν κάτι πρέπει να επισημανθεί για τα εναπομείναντα φυλακισμένα μέλη της 17 Ν, πέρα απ' την εκδικητική κρατική συμπεριφορά που αντιμετωπίζει ο Δ. Κουφοντίνας, είναι ότι εξακολουθεί να βρίσκεται φυλακισμένος ένας ολοκληρωτικά ανάπηρος άνθρωπος, ο Σάββας Ξηρός. Στην δε περίπτωση του Α. Γιωτόπουλου, αυτό που πρέπει να τονιστεί ότι για μια ακόμα φορά κάνανε κουρελόχαρτο τους δικούς τους νόμους. 

Ο Γιωτόπουλος είναι φυλακισμένος 20 ολόκληρα χρόνια και σύμφωνα, πάντα με την δική τους νομολογία, είχε όλες τις τυπικές και ουσιαστικές προϋποθέσεις εδώ και 10 χρόνια να πάρει άδεια, Το ότι δεν του την είχαν δώσει, δείχνει το ταξικό μίσος απέναντι σ' αυτούς που θεωρούν ότι αμφισβήτησαν ένοπλα το καπιταλιστικό καθεστώς. (Ο Γιωτόπουλος δεν έχει παραδεχθεί την συμμετοχή του στην 17 Ν.),

Προβάλλει πρωτοσέλιδα η φυλλάδα "Δημοκρατία" την "αντίδραση του Μπακογιάννη που ζήτησε εξηγήσεις". 

Τι λέτε ωρέ; Από πότε ο πορφυρογέννητος και με ποια αρμοδιότητα ζητάει "ξεκάθαρες εξηγήσεις" από ένα συμβούλιο της φυλακής για μια άδεια που χορήγησε; 
Και τι θα πει η άδεια δόθηκε "Εν κρυπτώ;". Καθημερινά εκδίδονται δεκάδες τέτοιες άδειες, κυκλοφορεί κανένα δελτίο τύπου; Οσο για την γκεμπελίστικη αναφορά του, ότι η άδεια δόθηκε στην "επέτειο της δολοφονίας του Αξαρλιάν", να συντάξει μια δική του εγκύκλιο ο Κ. Μπακογιάννης και να την αποστείλει στα συμβούλια της φυλακής (στα οποία βασικό ρόλο παίζει ο εισαγγελέας της περιοχής) ποιες μέρες επιτρέπονται να δίνονται άδειες στους κρατουμένους και ποιες όχι.

Οσο για την φυλλάδα που έφερε το θέμα στην επικαιρότητα, έχει ροπή προς την τρομολαγνεία  (είχε φτάσει στο σημείο να δημοσιεύει κακοστημένα fake news, ότι δήθεν ο αναρχικός Ν. Ρωμανός προετοίμαζε τρομοκρατικό χτύπημα στο κέντρο της Αθήνας), γιατί θεωρεί ότι τέτοιες "ειδήσεις", πουλάνε στο αναγνωστικό της κοινό. 

Το δε Μπακογιανέικο πάνω σε ένα χτύπημα της 17Ν, έχτισε πολιτικές καριέρες.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger