Home » , » Κι οι άνθρωποι τρελάθηκαν.

Κι οι άνθρωποι τρελάθηκαν.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022 | 2:55 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Κι οι άνθρωποι τρελάθηκαν. 

Όχι πως ποτέ ήμασταν λογικοί, αλλά τώρα είμαστε για δέσιμο.

Δε μας έφτανε ο πόλεμος στην Ουκρανία που κατέστρεψε την οικονομία της ΕΕ, θέλουμε κι άλλα νταβαντούρια!

Εδώ που τα λέμε, από τότε που βγήκε το ζόμπι στο Λευκό Οίκο πάμε από το κακό στο χειρότερο. Ανησυχούσαμε για τον Τραμπ, αλλά μας προέκυψε ακόμα πιο ανισσόροπος!

Στο τσακ γλυτώσαμε πόλεμο με την Κίνα! Κι άντε μετά να βρεις οτιδήποτε, αφού τα πάντα σχεδόν είναι made in PRC.

Ευτυχώς οι Κινέζοι μπορούν να χρεοκοπήσουν τις ΗΠΑ όποτε θέλουν, έτσι πρυτάνευσε η λογική.

Η πρόεδρος της βουλής των αντιπροσώπων των ΗΠΑ, Νάνσι Πελόζι, δεν πήγε τελικά στην Ταιβάν λόγω καιρού. Της είπαν πως μπορεί να βρέξει πυραύλους.

Κι ένα αμερικανικό αεροπλανοφόρο που ήταν να πιάσει Ταιβάν, έκανε μεταβολή γιατί του είπαν οι Κινέζοι «κάνουμε ασκήσεις και θέλουμε στόχους». Τον πούλο!

Εκεί λοιπόν που ανασάναμε με ανακούφιση, ακούμε «μπαμ – μπουμ» στη γειτονιά μας. Σέρβοι και Αλβανοί ετοιμάζονται για μάχη! Βρε σεις, όταν ήταν η Γιουγκοσλαβία του Τίτο, ήσασταν φίλοι μεταξύ σας, ζούσατε αρμονικά.

Βέβαια η Ειρήνη ήταν αγαθό επί Κομμουνισμού, στον Καπιταλισμό ο πόλεμος, αν είναι κερδοφόρος, προτιμάται!

«Μα ποιος κερδίζει από τον πόλεμο»; Οι λίγοι που κερδίζουν σε κάθε καταστροφή. Οι μαυραγορίτες, οι έμποροι όπλων, οι προδότες…

Αυτοί κερδίζουν, εντάξει. Εμείς που χάνουμε από τους πολέμους, γιατί πολεμάμε; Αυτό ακριβώς πρέπει να απαντήσουν οι ψυχίατροι.

Ζηλέψαμε τις καταστροφές σε Ουκρανία, Υεμένη κι όπου αλλού γίνεται πόλεμος;

Πάντως Σέρβοι και Αλβανοί να ξέρουν πως εμείς τα όπλα μας τα δώσαμε στους Ουκρανούς. Τώρα περιμένουμε τα καινούρια από τη Γαλλία, να τα δώσουμε όπου πουν οι Αμερικάνοι.

Τι συμβαίνει; Είναι απλό: Σήμερα έχουμε προ των πυλών μια νέα παγκόσμια οικονομική κρίση. Επειδή οι πλούσιοι φοβούνται πως θα φάμε αυτούς, μας λένε να φάμε ξένους που τους βαφτίζουν «εχθρούς».

Ειδικά για Ελλάδα και Τουρκία είναι για ποια εταιρεία θα σκοτωθούμε. Γι’ αυτό εύχομαι ολόψυχα να μην βρεθεί ποτέ στο Αιγαίο τίποτε άλλο εκτός από θαλασσινά. Κι ας κάνουν όσες τρύπες στο νερό θέλουν.

Γιατί αν βρεθεί κάτι αξίας, θα πλακώσουν οι πλούσιοι κατσαπλιάδες και τότε τη βάψαμε.

Κάντε σεξ όχι πόλεμο. Αν μη τι άλλο θα ηρεμήσετε, θα δείτε τα πράγματα με άλλο μάτι. Βεβαίως όταν λέμε σεξ, εννοούμε με ενήλικο – ενηλίκους και φυσικά με την άδειά τους. Τι είμαστε τίποτε μπάτσοι; Ο δε αυνανισμός είναι μεν σεξ, αλλά δεν ενδείκνυται στην παρούσα περίπτωση.

Ένα τελευταίο. Κρατάτε τον Μπάιντεν μακριά από κουμπιά! Ακόμα κι από αυτά στο σακάκι του! Είναι μαλάκας, θα μας κάψει!

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger