Home » , , » Διεθνείς διασυρμός για την κυβέρνηση του ... έξη μηνών πολιτικού κρατούμενου.

Διεθνείς διασυρμός για την κυβέρνηση του ... έξη μηνών πολιτικού κρατούμενου.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 13 Αυγούστου 2022 | 12:21 π.μ.


Μας το μετέφεραν και έχει την πλάκα του. Γνωστός δημοσιολόγος χτες στην παρέα του, όπου υπήρχαν και δημοσιογράφοι, μεταξύ αστείου και σοβαρού είπε: "Ευτυχώς που δεν γίνονται δημοσκοπήσεις τον Αύγουστο, γιατί δεν θα το γλιτώναμε το ξύλο".
Κανείς από τους παρευρισκόμενους δεν τον ρώτησε το παραμικρό, γιατί και διευκρινήσεις δεν θα έπαιρνε και ουσιαστικά γνώριζαν την εννοούσε.

Φυσικά εμείς θα κάνουμε προβλέψεις το πώς μπορεί να έχει διαμορφωθεί η τάση στο εκλογικό σώμα, ως προς την πρόθεση ψήφου στις επόμενες εκλογές, για τις οποίες ελάχιστοι πια πιστεύουν ότι θα τηρηθεί η υπόσχεση Μητσοτάκη για εξάντληση της τετραετίας.

Η αίσθηση επίσης που μπορείς να αποκομίσεις με μια περιπλάνηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι ότι αν οι χρήστες τους αποτελούσαν μια μικρογραφία της κοινωνίας, για το κυβερνητικό κόμμα θα ήταν επιτυχία αν συγκέντρωνε το ποσοστό που είχε λάβει η Ν.Δ το 2012, επί Α. Σαμαρά, δηλαδή σχεδόν 19%.

Το αναμφισβήτητο γεγονός είναι ότι τέτοιος διεθνής διασυρμός του καθεστώτος Μητσοτάκη, δεν έχει ξαναϋπάρξει για καμιά προηγούμενη κυβέρνηση
Οταν παρακολουθείς ένα τόσο μεγάλο αμερικανικό Μέσο Ενημέρωσης όπως οι New York Times, -το ίδιο έκανε και η βελγική εφημερίδα L’Echo-, να γράφει ότι η διακυβέρνηση του σημερινού εξουσιαστικού συνονθυλεύματος θυμίζει εποχές χούντας στην Ελλάδα, αντιλαμβάνεσαι ότι τώρα πια ο Μητσοτάκης έχει μείνει μόνο με τις .... αναμνήσεις των χειροκροτημάτων του Κογκρέσου. 

Υ.Γ: Οι νέες αποκαλύψεις που γίνονται σήμερα από την "ΕφΣυν" και το "Documento" δεν αφήνουν σε κανέναν αμφιβολία ότι ο κρατούμενος των 6 μηνών είχε παραμελήσει κάπως την Ανεμελιά του οργανώνοντας και καθοδηγώντας τον ΚΥΠατζήδικο μηχανισμό τηλεφωνικών υποκλοπών.   

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger