Home » , » Θα ψήφιζαν ΚΚΕ αν…

Θα ψήφιζαν ΚΚΕ αν…

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 9 Αυγούστου 2022 | 10:13 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Θα ψήφιζαν ΚΚΕ αν δεν ήταν δοσίλογοι. Αν ο παππούς τους δεν ήταν ο βρωμιάρης ο Χανς, ο Γκεσταπίτης, κι η γιαγιά τους η γίδα Κανούτα, «Κνουτ» όπως την έλεγε χαϊδευτικά ο Χανς.

Θα ψήφιζαν ΚΚΕ, αν δεν ήταν μαυραγορίτες, απόγονοι μαυραγοριτών - συνεργατών με τους Γερμανούς.

Όπως επίσης, αν δεν ήταν τα μπάσταρδα του Παπαδόπουλου, που πρόδωσε την Κύπρο. Οι προδότες δεν ψηφίζουν ΚΚΕ, αλλά κι εμείς στο ΚΚΕ δε θέλουμε την ψήφο τους.

Θα ψήφιζαν επίσης ΚΚΕ, αν δεν ήταν παιδεραστές. Οι παιδεραστές το ρίχνουν δαγκωτό στη ΝΔ, που έχει ένα στρατό καθαρμάτων, ώστε να ξεπλένουν το σπέρμα και το αίμα με τη διχαλωτή τους γλώσσα. Το ίδιο κάνουν κι οι δολοφόνοι.

Αν δεν ήταν βαφτιστήρια, βολεμένα καθάρματα, καταχραστές, λαμόγια, κλέφτες του δημοσίου χρήματος, απατεώνες κι εγκληματίες γενικά, θα ήταν Κομμουνιστές. Όταν όμως είναι κάτι από τα παραπάνω, είναι νεοδημοκράτες.

Όπως επίσης ΚΚΕ δεν ψηφίζουν οι εφοπλιστές, οι βιομήχανοι, οι τραπεζίτες, τα μεγάλα παράσιτα που εκμεταλλεύονται την πλειοψηφία.

Δεν ψηφίζουν ΚΚΕ επίσης τα ηλίθια σανοφάγα. Το Κόμμα δε μοιράζει κουτόχορτο όπως κάνουν οι αστικές συμμορίες.

Γιατί μαζί με ηλίθιους λούμπεν δεξιούς τα βάζουν με το ΚΚΕ και οι βλάκες ρεφορμιστές; Με ποιον να τα βάλουν; Με τον Μητσοτάκη που ακολουθούν την ίδια πολιτική;

Τα καθάρματα, οι φονιάδες, οι παρακρατικοί, δεν έχουν κανένα λόγο να ψηφίσουν ΚΚΕ. ΚΚΕ έχει λόγο να ψηφίσει η πλειοψηφία, οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι. Γι αυτών τα δικαιώματα παλεύουμε.

Κατανοούμε τον πόνο των δεξιών αποβρασμάτων. Όταν μπαίνει η Κατιούσα υπόθετο, πονάνε και βογκάνε. Τι να κάνουμε όμως; Ας μην έκανε εισβολή ο προπάππος τους ο Χίτλερ στη Σοβιετική Ένωση.

Φυσικά κάτι τέτοια είναι αποπροσανατολιστικά.

Να μιλήσουμε τώρα για την ακρίβεια, τη μαύρη αγορά;

Να πούμε για τους δεκάδες χιλιάδες νεκρούς εξ αιτίας της απαξίωσης του ΕΣΥ;

Να μιλήσουμε για τη διαφθορά, το πλιάτσικο, τα κουκουλώματα δολοφονιών, βιασμών και παιδεραστίας;

Να πούμε μήπως για το ρουφιάνεμα και τις παρακολουθήσεις;

Για τους πλειστηριασμούς ίσως που αρχίζουν πάλι;

Να πω τουλάχιστο για τις σχάρες του δημάρχου. Πολύ ψηλές. Αν θες να ψηθούν τα ζώα που σε ψήφισαν, να τις χαμηλώσεις, να κάθονται πάνω.

Άντε αποκεί ασπόνδυλα, που τολμάτε να μιλήστε για το ΚΚΕ.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger