Home » , » Κοίτα τι μαθαίνουμε από "έγκυρη" ενημερωτική ιστοσελίδα!!!

Κοίτα τι μαθαίνουμε από "έγκυρη" ενημερωτική ιστοσελίδα!!!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022 | 11:03 μ.μ.


Κοίτα τι μαθαίνουμε από το σάιτ που διευθύνει ο λακές του συστήματος, Μανώλης Καψής. Οτι στην Γερμανία υπάρχει πόλεμος!!!

Τούτοι εδώ που παριστάνουν τους "ενημερωτές της κοινής γνώμης" θα μας στείλουν αδιάβαστους. Αλλά τι διαφορετικό θα περίμενες από κάποιον σαν τον  Μανώλη Καψή ο οποίος αφού δεν "γράφει" πια η φάτσα του στην τηλεοπτική οθόνη, όπως τότε στο Megaλο προπαγανδιστικό κυβερνητικό τηλεοπτικό κανάλι., (μνημονικές, ταξικές θέσεις να προβάλλονται και γ' αυτό δεν έχει σημασία το χρώμα του κυβερνητικού θιάσου) σήμερα ανέλαβε να διευθύνει μια, υποτίθεται, ειδησεογραφική ιστοσελίδα.

Είναι ένα πρόσωπο που αν δεν είχε κι αυτός οικογενειακές καταβολές "δεν θα τον γνώριζε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας του" για να θυμηθούμε την θρυλική φράση του Γιώργου Κατσιφάρα, (Ο πατέρας του, ο Γιάννης Καψής ξεκίνησε ως φέρελπις δημοσιογράφος του Συγκροτήματος Λαμπράκη και κατέληξε υπουργός Εξωτερικών του ΠΑΣΟΚ, με μεγάλες διασυνδέσεις σε όλο το πολιτικό αστικό σύστημα. Ετσι οι γιοί του, Μανώλης και Παντελής βρήκαν στρωμένους επαγγελματικούς δρόμους, o δεύτερος μάλιστα θήτευσε και σε υπουργικούς θώκους).

Υ.Γ: Στην ιστοσελίδα του -προφανώς μετά από κράξιμο- διορθώθηκε το δημοσίευμα!

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger