Home » , » Λέτε να ξύπνησε ο "Βούδας της Ραφήνας";

Λέτε να ξύπνησε ο "Βούδας της Ραφήνας";

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 30 Αυγούστου 2022 | 9:00 π.μ.

Αν αληθεύουν οι δημοσιογραφικές πληροφορίες, τους επιτελείς του Μεγάρου Μαξίμου τους έχει "κόψει κρύος ιδρώτας". (Αγνοούμε την ψυχολογική κατάσταση του Ανέμελου). 

Ο λόγος είναι ότι εκτιμούν ότι η στάση του Καραμανλικού βουλευτή της Ν.Δ Κώστα Τζαβάρα στο θέμα των υποκλοπών, καθώς και η παρέμβαση που έκανε για το ίδιο θέμα ο επίσης Καραμανλικός πρώην πρόεδρος της δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος ο οποίος πριν μερικές μέρες "άδειασε" εντελώς τον πρωθυπουργό λέγοντας ότι την πολιτική ευθύνη για την υπόθεση των υποκλοπών την έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκη συμπληρώνοντας πως «δεν νοείται η μετάθεσή της, καθ’ οιονδήποτε τρόπο σε άλλους», είναι το προμήνυμα γι' αυτό που θα ακολουθήσει. (Είναι κάτι που έχει κυκλοφορήσει εδώ και καιρό και στο οποίο έχουμε αναφερθεί, αλλά τώρα φαίνεται ότι έχει δημιουργήσει πανικό στου Μαξίμου)

Η άκρατη ανησυχία του στενού πρωθυπουργικού περιβάλλοντος, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, εστιάζεται στο ότι οι παραπάνω κινήσεις που αναφέραμε δεν είναι ασύνδετες. Εκτιμούν ότι είναι μια πρόγευση απ' την τοποθέτηση που θα κάνει ο "Βούδας της Ραφήνας" στην δημόσια τοποθέτηση που θα πραγματοπιήσει αύριο, Τετάρτη 31 Αυγούστου. Να θυμίσουμε ότι  ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής θα είναι ο κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση μνήμης σε εκδήλωση που οργανώνει ο  Δήμος Ανωγείων με αφορμή τη συμπλήρωση 10 χρόνων από τον θάνατο του Ιωάννη Κ. Κεφαλογιάννη.

Οπως πάει θα αρχίσουμε να λυπούμαστε τον Κυριάκο. Ηδη με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί έχει χάσει δυο τριήμερα διακοπών, Να τριτώσει το κακό από κατραπακιά σπλάχνου της συντηρητικής παράταξης, και μάλιστα πρώην πρωθυπουργού, θα είναι "αδικία" ...

***

Αξίζει να παρακολουθήσουμε την τοποθέτηση του καθηγητή συνταγματικού δικαίου Γιώργου Σωτηρέλης σχετικά με τις ευθύνες του Μητσοτάκη στο σκάνδαλο των υποκλοπών:

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

30 Αυγούστου 2022 στις 5:23 μ.μ.

Ο Σωτηρελης τα ειπε απλα και κατανοητα οσο κανενας αλλος που μιλησε
για τις υποκλοπες που εκανε ο Μητσοτκης και το συνεργειο της βρωμικης
ΕΥΠ Ο Σωτηρελης το ειπε ξεκαθαρα οτι με τις υποκλοπες εχουμε μια συνταγ
ματικη εκτροπη που δυναμητιζει τον πυρηνα της δημοκρατιας και ως εκ τουτου
ο πρωθυπουργος επρεπε να εχει παραιτηθει Ενα αλλο στοιχειο που ο Σωτηρελης
αναφερθηκε ηταν το οτι οι ομιλησαντες συνταγματολογοι ολοι χαρακτηρισαν παρα
νομες και αντισυνταγματικες τις υποκλοπες της ΕΥΠ η οποια τελουσε υπο την αιγιδα του
Μητσοτακη Ο Μητσοτακης ειναι τοσο πολυ γατζωμενος στην πρωθυπουργια που θεωρει
τον εαυτο του ατρωτο και οτι μπορει να διαπρατει οποιαδηποτε παρανομια ατιμωρητι

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger