Home » , » ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΟΜΕΡΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΤΕΡΓΑΡΑΙΩΝ.

ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΟΜΕΡΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΤΕΡΓΑΡΑΙΩΝ.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022 | 6:33 μ.μ.

Πηγή: Θανάσης Καμπαγιάννης - f/b

 Αυτό το παραμύθι τελικά έχει ή δεν έχει δράκο;

Αν, όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σήμερα, η Εισαγγελέας Β. Βλάχου έκανε καλά τη δουλειά της τηρώντας τον νόμο και ο Παν. Κοντολέων έκανε απλώς μια "υπηρεσιακή αστοχία", τότε ποιοι είναι οι σκοτεινοί κύκλοι και οι δυνάμεις της ανωμαλίας; Ο Ανδρουλάκης και ο Αλιβιζάτος; Ο Κοντιάδης και ο Σωτηρέλης; Ο Τσίπρας και ο Πολάκης; 

Η κυβέρνηση διολισθαίνει σε έναν πρωτόγονο μακαρθισμό που όχι μόνο θα αποτύχει αλλά θα έχει κι ως αποτέλεσμα ο Πρωθυπουργός να μην μπορεί να δώσει συνέντευξη σε κανένα διεθνές μέσο της προκοπής.

***

Σύμφωνα με την Καθημερινή, ο πρωθυπουργός θα θέσει το ερώτημα στην αυριανή συζήτηση στη Βουλή αν θα πρέπει να καταργηθεί η δυνατότητα παρακολούθησης πολιτικού προσώπου: "Το τρίτο στοιχείο στο οποίο θα εστιάσει ο πρωθυπουργός και συνδέεται με το δεύτερο είναι η αντιφατική στάση της αντιπολίτευσης. Το ερώτημα που θα τεθεί είναι εάν πρέπει ή δεν πρέπει να μπορεί νόμιμα να παρακολουθηθεί ένας πολιτικός; Μπορεί να έχει αυτό δικαίωμα η ΕΥΠ ή θα πρέπει να καταργηθεί διά νόμου κάθε τέτοια δυνατότητα; Είναι ένα ερώτημα που πολλοί εισηγούνται στον πρωθυπουργό να το θέσει μετ’ επιτάσεως καθώς θα πρέπει να διευκρινιστεί και να υπάρξει κοινή απόφαση των κομμάτων".

Όσον αφορά εμάς τους πολίτες, η απάντηση είναι ξεκάθαρη: αν το πολιτικό σύστημα θέλει να χτίσει καθεστώς διακριτικής και προνομιακής προστασίας των ανθρώπων του, τη στιγμή που οι παρακολουθήσεις θα συνεχίζονται για χιλιάδες ανυποψίαστους πολίτες, θα καταγγείλουμε αυτή την απόπειρα ως αυτό που πραγματικά είναι: 

ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΟΜΕΡΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΤΕΡΓΑΡΑΙΩΝ.

Μόνη νομοθετική τροποποίηση που μπορούμε να δεχθούμε είναι αυτή που θα θέσει σε όλες τις εισαγγελικές διατάξεις αυτονόητους όρους: επώνυμη άρση, αιτιολογία, δικαστικό συμβούλιο, δυνατότητα ενημέρωσης του θιγόμενου πολίτη για την άσκηση ενδίκου μέσου.

υγ: Επειδή οι καιροί είναι πονηροί και θα ειπωθούν διάφορα για να πεταχτεί η μπάλα στην εξέδρα: Όχι, στην ποινική δίωξη της Χρυσής Αυγής δεν υπήρξαν "νόμιμες επισυνδέσεις" των συνομιλιών των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, έστω και αν κατηγορούνταν για σοβαρότατα κακουργήματα.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

25 Αυγούστου 2022 στις 11:50 μ.μ.

Απανταω εδω παιδια γιατι το αλλο δεν το ανοιγει .Παιρνω εδω και καιρο mail απο prorata και απανταω για να βλεπω τι παιζει Ειναι προσωπικο το mail και οσες φορες πηγα να το προωθησω δεν γινεται.Τον Καμπαγιαννη τον εχουν αναμεσα σε συριζοστελεχη χωρις να εχει τιτλο .Απλως λεει " τον ξερετε;" η τι γνωμη εχετε για αυτον κλπ.Ειναι ψιλοπροβοκατορικο λιγο γιατι καποιος ππυ δεν ξερει την ενταξη του ανθρωπου υποθετει διαφορα...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger