Home » , , » Ο πραγματικός λόγος παρακολούθησης του Ανδρουλάκη από το Μητσοτάκη.

Ο πραγματικός λόγος παρακολούθησης του Ανδρουλάκη από το Μητσοτάκη.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 7 Αυγούστου 2022 | 2:00 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Πρώτα από όλα να πω στο Ντογιάκο, που ψάχνει να μάθει ποιος μίλησε, ότι το κατάλαβε ο ίδιος ο Ανδρουλάκης. Για να μην απολύσει βαφτιστήρια το λέω, γιατί με τη φόρα που πήρε, μπορεί να διώξει και το γιό του αυτός. Ο Ανδρουλάκης κατάλαβε πως τον παρακολουθούν και του επιβεβαίωσαν πως πράγματι παρακολουθείται!

Έπειτα κανείς δεν πιστεύει πως ο Ανδρουλάκης είναι Κινέζος πράκτορας. Καρπαζοεισπράκτορας μπορεί, του Σημίτη (Κινέζου) σίγουρα, αλλά Κινέζος ο ίδιος; Απαιτούμε εξέταση DNA, για να πιστέψουμε κάτι τέτοιο. Ο Ανδρουλάκης δεν είναι ικανός για τίποτε άλλο, παρά για αρχηγός του ΚΙΝΑΛ. Όπως και να το κάνεις, ο πράκτορας πρέπει να έχει κάποια ικανότητα. Η Κίνα ποτέ δε θα έκανε κάτι τέτοιο. Να φάει παγκολίνο ναι, αλλά να κάνει πράκτορα τον Ανδρουλάκη; Είναι μεγάλη κουταμάρα.

Έχουμε όλοι πειστεί πως πίσω από την παρακολούθηση είναι ο Μητσοτάκης. Είναι για κακή μας τύχη ο αρχηγός της ΕΥΠ (τρομάρα του). Οπότε καταλαβαίνετε τι γέλιο ρίχνουν ξένες μυστικές υπηρεσίες με μας. «Ρε συ, στην Ελλάδα είχαν διοικητή τον Κοντολέων! – Ναι και το πιο αστείο είναι πως τις αρμοδιότητες τις πήρε ο Κούλης»! Μιλάμε για παγκόσμιο ανέκδοτο.

Οπότε γιατί ο Μητσοτάκης κάνει κάτι που δεν κάνει κανένας άλλος: Ακούει τι λέει ο Ανδρουλάκης! Προσπάθησα να τον παρακολουθήσω από την τηλεόραση, κι αρρώστησα! Τα συμπτώματα ήταν χειρότερα κι από δηλητηρίαση! Η Καλλιόπη ανήσυχη κάλεσε το 166. «Μήπως είδε τον Ανδρουλάκη»; Τη ρώτησαν. Δεν ήρθαν, απλά της είπαν να κλείσει αμέσως την τηλεόραση και να ανοίξει πόρτες και παράθυρα, ώστε να αεριστεί καλά ο χώρος. Πρότειναν και ψυχοθεραπεία στην περίπτωση που ψηφίζω ΚΙΝΑΛ. Είμαι εντάξει, δεν ψηφίζω.

Γιατί όμως τον Ανδρουλάκη; Για τον Τσίπρα ξέρω γιατί δεν είπαν τίποτα: Ο Τσίπρας συνέχεια κοιμάται και το ροχαλητό του ακούγεται παντού. Τι βίτσιο είναι αυτό με τον Ανδρουλάκη; Τότε κατάλαβα, όταν είπα τη σωστή λέξη: Βίτσιο! Ο Μητσοτάκης έχει πολλά. Είναι ανθρωποφάγος κοπρολάγνος, δηλαδή νεοφιλελέ. Μπορεί να έχει κρυφό έρωτα για το Νίκο. Μπορεί να τον ακούει και να χαϊδεύεται, να σκληραίνει η ρώγα του. Συγνώμη για όσους το έκαναν εικόνα. Γιατί του αρέσει ο Νίκος; Γιατί κολοκυθόπιτα! Περί ορέξεως. Εδώ του άρεσε ο Λοβέρδος! Αηδία.

Η όλη νοσηρή κατάσταση θυμίζει αυτό ακριβώς. Ανώμαλος που παρακολουθεί τον αθώο μικρό Ανδρουλάκη. Δεν είναι ούτε μικρός, ούτε αθώος αφού μαζί τα ψηφίσανε; Λεπτομέρειες!

Νίκο, κοίτα μην κυκλοφορεί και τίποτε video με σένα να κάνεις μπάνιο. Από το Μητσοτάκη όλα να τα περιμένεις. Ο Μαυρίκης μπορεί να σου επιβεβαιώσει με τι την έβρισκαν οι Μητσοτάκηδες. Αν είχε δίπλα ο Αποστάτης τον υιό όταν έκανε τις παρακολουθήσεις του Ανδρέα, κόλλησε το παιδί. Ο Ανδρουλάκης κι αυτός είναι ΠΑΣΟΚ . Θα μου πείτε το ΚΙΝΑΛ, δεν είναι πια ΠΑΣΟΚ, είναι τσόντα. Δεν έχει σημασία. Το βιτσιόζο βαθιά κατάλαβέ τον, κι άμα τον πάρεις πρέφα, ξέσκισέ τον!

Ανδρουλάκη, παρόλο που δε σε συμπαθώ, σου λέω να απευθυνθείς στο me too. Οι μόνοι που θα βρουν άκρη. Οι άλλοι, εισαγγελείς, ΜΜΕ, κλπ θα κάνουν ξέπλυμα όπως στο Λιγνάδη. Που ξέρει αυτό που δεν ξέρει η ΕΥΠ: Που πήγαν χιλιάδες ασυνόδευτα παιδιά. Ο Ανδρουλάκης δεν είναι παιδί, αλλά η παρενόχληση είναι παρενόχληση. Μην νομίζετε, δεν είναι ο μόνος. Ξέρετε πόσοι πράκτορες μας παρακολουθούν, κι αυνανίζονται; Δεν είμαστε εμείς η αιτία, αυτοί είναι μαλάκες; Μπορεί…

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger