Home » , » Ο παράφρονας Ζελένσκι πρέπει να καταλάβει πως δεν μπορεί να παίζει με τη μοίρα εκατομμυρίων Ευρωπαίων.

Ο παράφρονας Ζελένσκι πρέπει να καταλάβει πως δεν μπορεί να παίζει με τη μοίρα εκατομμυρίων Ευρωπαίων.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 13 Αυγούστου 2022 | 2:42 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

 «Ανίκανο να εξαπολύσει οποιοδήποτε είδος αντεπίθεσης, το καθεστώς του Κιέβου έχει στραφεί σε μια στρατηγική πυρηνικού τρόμου. Την περασμένη εβδομάδα, οι ουκρανικές δυνάμεις έχουν εντείνει σημαντικά τις επιθέσεις σε πυρηνικούς σταθμούς ηλεκτροπαραγωγής και στρατηγικές μη στρατιωτικές εγκαταστάσεις στις περιοχές Ντόνετσκ, Ζαπορίζια και Χερσώνα, καθώς και στο έδαφος της Ρωσίας. 

Ωστόσο, η μεγαλύτερη ανησυχία προκαλεί ο συνεχής βομβαρδισμός από τις ουκρανικές δυνάμεις του πυρηνικού σταθμού Zaporozhie, ο οποίος τέθηκε υπό τον έλεγχο των ρωσικών δυνάμεων στα τέλη Φεβρουαρίου και ο οποίος λειτουργεί με τοπικό επιτελείο υπό ρωσικό έλεγχο. 

Στις 11 Αυγούστου, τουλάχιστον δέκα οβίδες που εκτοξεύθηκαν από τον ουκρανικό στρατό προσγειώθηκαν στην περιοχή του εργοστασίου. Μία από τις ουκρανικές οβίδες έπεσε μόλις 10 μέτρα από την εγκατάσταση αποθήκευσης ραδιενεργών ουσιών. Τα χτυπήματα πραγματοποιήθηκαν από MLRS και βαρύ πυροβολικό, από τη δεξιά όχθη του Δνείπερου, από τις ουκρανικές θέσεις Nikopol, Marganets και Tomakovka.

Ο θερμοηλεκτρικός σταθμός και ο εξοπλισμός των δεξαμενών του συστήματος ψύξης των πυρηνικών αντιδραστήρων υπέστησαν μερικές ζημιές. Βομβαρδίστηκε και ένας πυροσβεστικός σταθμός κοντά. Η κρίσιμη υποδομή του σταθμού δεν επηρεάστηκε. Έχοντας χάσει τον έλεγχο του μεγαλύτερου σταθμού ηλεκτροπαραγωγής στην Ευρώπη, το Κίεβο καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να εμποδίσει τη Ρωσία να τον ελέγχει. Προς το παρόν, δεν υπάρχει κίνδυνος παγκόσμιας πυρηνικής καταστροφής. Το καθεστώς του Κιέβου θα χρειαστεί να εξαπολύσει ένα τακτικό πυρηνικό χτύπημα για να βλάψει τους πυρηνικούς αντιδραστήρες του σταθμού. Έτσι, το Κίεβο προσπαθεί να μετατρέψει το εργοστάσιο σε ζώνη αποκλεισμού».

Ο Ζελένσκι είναι ναζί. Προτιμά, όπως ο Χίτλερ, να καταστρέψει την ίδια του τη χώρα, παρά να έχουν οι Ρώσοι τον πυρηνικό σταθμό. Το ίδιο εγκληματίες και υπεύθυνοι είναι όσοι τον εξοπλίζουν.

Σκοπός του είναι να σταματήσει η λειτουργία του σταθμού έμμεσα, αφού δεν μπορεί να τον ανατινάξει άμεσα. Πιστεύει πως έτσι θα κάνει τους Ρώσους να αποχωρήσουν από την περιοχή. Οι επιπτώσεις όμως θα είναι τραγικές σε περίπτωση που διαρρεύσουν ραδιενεργά υλικά.

Οι Ρώσοι υποστηρίζουν πως «το Κίεβο το χρησιμοποιεί ως επιχείρημα για να κατηγορήσει τη Ρωσία για πυρηνική τρομοκρατία. Κατηγορώντας τη Ρωσία ότι βομβαρδίζει τις δικές της δυνάμεις στο εργοστάσιο, η Ουκρανία απευθύνει έκκληση στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ να εισαγάγει μια αποστρατικοποιημένη ζώνη στην περιοχή».

Οι Ρώσοι δεν βομβαρδίζουν πυρηνικούς σταθμούς. Είναι μιλιταριστές, αλλά όχι τόσο ανισσόροποι, όσο ο Ουκρανός ναζί. Θα μπορούσαν να τινάξουν στον αέρα όποιον πυρηνικό σταθμό ήθελαν, που βρίσκεται σε εχθρικά χέρια με πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς και ισχύος. Όμως κάτι τέτοιο θα έχει σοβαρές επιπτώσεις σε όλη την Ευρώπη και την ίδια τη Ρωσία.

Όσο το ΝΑΤΟ στηρίζει τους ναζί, τόσο η κατάσταση θα χειροτερεύει για όλη την Ευρώπη. Ο παράφρονας Ζελένσκι πρέπει να καταλάβει πως δεν μπορεί να παίζει με τη μοίρα εκατομμυρίων Ευρωπαίων.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger