Home » , » Αφού τους πήρε στο δούλεμα μέχρι και η "γεροντοκόρη της Δεξιάς"

Αφού τους πήρε στο δούλεμα μέχρι και η "γεροντοκόρη της Δεξιάς"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022 | 11:02 π.μ.

Αφού τους πήρε στο δούλεμα μέχρι και η "Εστία", η "γεροντοκόρη της Δεξιάς", όπως αποκαλούσαν η παλιοί την εφημερίδα του διευθύνει ο Μανώλης Κοττάκης, σημαίνει ότι η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί σε βάρος της κυβέρνησης είναι πάρα πολύ δύσκολα αναστρέψιμη. 

Σε κάθε περίπτωση προβλέπεται οι πολιτικές εξελίξεις να είναι καταιγιστικές και αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον την συζήτηση που θα ξεκινήσει σε λίγο στην βουλή.

Ενα απόσπασμα από το σημερινό κύριο άρθρο της "Εστίας" που αναφέραμε:

Ενώ όλα τα δυτικά διεθνή μέσα ενημερώσεως εστιάζουν αυτήν την εποχή με ένταση την προσοχή τους στην Ελλάδα, στις τηλεφωνικές υποκλοπές, στην ΕΥΠ, στο πολιτικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Κυβέρνησις, στην Αθήνα ανώνυμοι αξιωματούχοι με ανεξήγητους έως και παράλογους συνειρμούς ανακαλύπτουν ρωσσικό δάκτυλο στην αποκάλυψη του σκανδάλου! Το περίεργο όμως είναι ότι όλα άρχισαν με δημοσίευμα-κόλαφο για την Κυβέρνηση των "New York Times" ενώ την σκυτάλη πήραν το Politico, το BBC και άλλα μεγάλα ΜΜΕ. 

Και όμως! Αντιδρώντας η Κυβέρνησις στην ομοβροντία κριτικής που δέχεται, καλλιεργεί την άποψη, ότι υπάρχει ένας "ρωσσικός δάκτυλος" πού κινεί τις αποκαλύψεις για τις υποκλοπές. Άραγε αυτός ο «δάκτυλος» κινεί τις ανωτέρω δυτικές εφημερίδες; Αραγε οι εφημερίδες αυτές και κυρίως οι "‘New York Times”. που αντιμετωπίζουν την Ρωσσία σαν μια χώρα που ακόμη έχει απολυταρχικό-κομμουνιστικό καθεστώς, εξηπατήθησαν ή εποδηγετήθησαν από μηχανισμούς τα πλοκάμια των όποιων φθάνουν μέχρι την Μόσχα; Διότι αυτό φαίνεται πώς υπονοεί η ελληνική Κυβέρνησις, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να κατηγορεί «σκοτεινές δυνάμεις» για προσπάθεια αποσταθεροποιήσεως!

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger