Home » , » Το δώρο του Μητσοτάκη στο Σουλτάνο.

Το δώρο του Μητσοτάκη στο Σουλτάνο.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022 | 6:22 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Γιουσουφάκια μου! Δεξιά τρολάκια, η νησίδα στον Έβρο που ήταν οι πρόσφυγες, ήταν Ελληνική. Ο Μητσοτάκης όμως τη χάρισε στο Σουλτάνο. (Τουλάχιστον αυτό συμπεραίνω εγώ από το hashtag "Βούλτεψη" στο twitter. Δείτε το, και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα σε ποιο κράτος ανήκει αυτή η νησίδα)

Αν γίνονταν κάτι παρόμοιο στα Ίμια, πήγαιναν δηλαδή πρόσφυγες και ζήταγαν βοήθεια, θα την είχαν πάρει οι Τούρκοι και δε θα έμπαιναν μήνες σε επιφυλακή οι φαντάροι, ούτε θα χάνονταν τρεις αξιωματικοί στο ελικόπτερο.

Τώρα που βρήκαν το κόλπο, θα τα δώσουν όλα στους Τούρκους. Αν είναι για δυο κατσίκες να γίνει πόλεμος, για πρόσφυγες όμως, ας τα πάρουν!

Βγαίνουν οι γαλάζιες σκουληκαντέρες και προσπαθούν να απαξιώσουν το Κτηματολόγιο. Αυτό που το ίδιο το Ελληνικό κράτος και όχι κάποιος ιδιώτης κατέγραψε τη συγκεκριμένη νησίδα ως ιδιοκτησία του Ελληνικού δημοσίου!

Βλέπουμε λοιπόν πόσο υποκριτές και προδότες είναι οι δεξιοί. Παρόμοια άλλωστε είχαν κάνει στην Κύπρο, που ξεχαρβάλωσαν την άμυνα του νησιού, για να μπορέσουν οι Τούρκοι να εισβάλουν. Τώρα τα δίνουν χωρίς να πέσει τουφεκιά.

Το δώρο που έκαναν στο Σουλτάνο είναι από τα λίγα, από τα ακριβά.

«Η νησίδα στην οποία ήταν οι πρόσφυγες στις 9 και 11 Αυγούστου, εκεί που χάθηκε το 5χρονο κορίτσι, φαίνεται να είναι εγγεγραμμένη στο Ελληνικό Κτηματολόγιο. Δηλαδή η κυβέρνηση κάλεσε την Τουρκία να ενεργήσει πάνω σε ελληνικό έδαφος; Πατριωτισμός του γλυκού νερού...»

Οι Τούρκοι πανηγυρίζουν, κι αν έχουν χιούμορ, θα πάνε και θα βάλουν την Τουρκική σημαία. Χώρια το ότι γίναμε ακόμα μια φορά ρόμπα παγκοσμίως. Οι Έλληνες αφήνουν τους μετανάστες να πεθάνουν, κι αυτό εξόργισε τους υποκριτές της ΕΕ, που έπρεπε να δώσουν εξηγήσεις στους δημοσιογράφους που δεν πετσώνονται, αφού η μπανανία μας είναι μέλος της ΕΕ.

Μόλις λοιπόν είπαν στον Κούλη πως θα του κόψουν τα κονδύλια, που δίνουν για τους πρόσφυγες, είδαν στην κυβέρνηση αυτούς που οι μπάτσοι και οι τηλεοπτικοί βόθροι έλεγαν πως δεν υπάρχουν. Έγιναν ορατοί οι αόρατοι!

«Ρε Πατριώτες Η νησίδα του Έβρου, όπου είχαν εγκλωβιστεί οι πρόσφυγες και βρήκε τραγικό θάνατο ένα 5χρονο κοριτσάκι, είναι δηλωμένη στο ελληνικό κτηματολόγιο ως ιδιοκτησία του ελληνικού δημοσίου με ΚΑΕΚ 11035ΕΚ00075 Τι θα πουν τώρα στη Βουλή όσοι υποστήριζαν ότι είναι τουρκική;»

Πως τώρα είναι Τουρκική. Στην Ουκρανία δώσαμε όπλα, στην Τουρκία νησίδα, είμαστε κουβαρντάδες. Την επόμενη φορά όμως που θα μας πουν να πάρουμε όπλα, αόρατα, Γαλλικά κλπ να τους τρίψουμε στη μούρη το Κτηματολόγιο και τις δηλώσεις με τις οποίες χάρισαν τα γιουσουφάκια μας Ελληνικό έδαφος στους γείτονες και συμμάχους.

Φυσικά τα γαλάζια αποβράσματα θα επιμείνουν στο ψέμα. Εδώ πέθανε παιδί κι αυτοί οι εγκληματίες έλεγαν πως τάχα δεν υπήρχε! Τους δεξιούς δεν τους νοιάζει τίποτε άλλο παρά η κουτάλα. Θρησκεία Πατρίδα κλπ τα καπηλεύονται για να φάνε, να πλιατσικολογήσουν. Περιμένουμε κάτι άλλο από τους σύγχρονους μαυραγορίτες, τους τσανακογλείφτες της εξουσίας και τους πλέον διεφθαρμένους;

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger