Home » , , » Ενδιαφέρον: Ο Μητσοτάκης διαψεύδει την φυλλάδα του κουμπάρου της πρωθυπουργικής οικογένειας!!!

Ενδιαφέρον: Ο Μητσοτάκης διαψεύδει την φυλλάδα του κουμπάρου της πρωθυπουργικής οικογένειας!!!

Από giorgis , Σάββατο 6 Αυγούστου 2022 | 11:09 μ.μ.


Του Γ.Γ.

Ρε παιδιά, αντιλαμβάνεστε τι ζούμε; Και δεν εννοώ το προφανές, ότι δηλαδή ο γιγάντιος μισθοφορικός κυβερνητικός δημοσιοκαφρικός προπαγανδιστικός μηχανισμός, έχει επιδόσεις που θα τις ζήλευε και ο θεωρούμενος γκουρού της επικοινωνίας Σταν Γκρίνμπεργκ. 

Αντε και να προσπεράσουμε το γεγονός ότι όλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ έκαναν γαργάρα με ταβανόπροκες το στραπάτσο που έφαγε το αφήγημα της κυβέρνησης ότι η ΕΥΠ έκανε τηλεφωνικές υποκλοπές στον Ανδρουλάκη κατόπιν αιτήματος των μυστικών υπηρεσιών της Αρμενίας και της Ουκρανίας. Μια απίστευτη κυβερνητική ξεφτίλα που κάνει την χώρα μας διεθνώς ρεζίλι, αν και κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει για πρώτη φορά.

Το πιο σημαντικό -για να μην πω εντελώς απρόσμενο- κατά την άποψη μου είναι ότι ο Μητσοτάκης διαψεύδει δημοσίως την φυλλάδα του κουμπάρου της πρωθυπουργικής οικογένειας. 
Τώρα αυτό αν είναι άκρατος πανικός, τα 'χουν εντελώς χαμένα με τις εξελίξεις που έχουν προκύψει, δεν μπορώ να τοποθετηθώ κατηγορηματικά.

Οπως βλέπετε στην αρχική φώτο σήμερα η φυλλάδα του Μαρινάκη κυκλοφορεί με πρωτοσέλιδο άρθρο στο οποίο επικαλείται αποκλειστικές δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη. Αυτές παρουσιάζουν τον πρωθυπουργό να δηλώνει "Μέγα και ασυγχώρητο λάθος, δεν είχα ενημερωθεί" για την περίπτωση των τηλεφωνικών υποκλοπών από την ΕΥΠ του επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και να προσθέτει,: "Οφείλω μια συγγνώμη στον Νίκο Ανδρουλάκη".


Λίγη ώρα αργότερα πηγές από το Μαξίμου μεταφέρουν πως ουδέποτε έχει γίνει δήλωση του πρωθυπουργού στο «Βήμα» on the record!!!

Εξυπακούεται ότι η φυλλάδα του ΜΟΛ δεν φημίζεται για την αξιοπιστία της. Να παρουσιάζει όμως δηλώσεις του Μητσοτάκη, που ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δεν έκανε είναι ένα γεγονός που ξεπερνάει κάθε φαντασία!!!!

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger