Home » , » Γιάννη Οικονόμου: Ούτε σεναριογράφος κωμικών παραστάσεων του Δελφιναρίου να ήταν

Γιάννη Οικονόμου: Ούτε σεναριογράφος κωμικών παραστάσεων του Δελφιναρίου να ήταν

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 9 Αυγούστου 2022 | 9:01 μ.μ.

Καθόλου άδικο δεν έχει ο γιατρός Παπανικολάου, που εκτιμάει ότι όσα ακούμε από τον επαγγελματία κυβερνητικό ψεύτη Γιάννη Οικονόμου ούτε σεναριογράφος κωμικών παραστάσεων του Δελφιναρίου δεν θα μπορούσε να σκεφτεί.

Καλά, τόσους επικοινωνιολόγους πληρώνουν -με δικά μας λεφτά- στο Μέγαρο Μαξίμου, δεν υπάρχει ούτε ένας να τους προστατέψει για να μην γίνονται καθημερινά ρόμπες;

Τέτοια χάχανα που προκαλούν με τις δηλώσεις τους τα κυβερνητικά στελέχη, ούτε η μαστούρα από Προυσιώτικο τρίφυλλο δεν το κατορθώνει! 
Το μόνο ίσως ερωτηματικό που υπάρχει είναι το πώς μπορούν να λένε τέτοιες γελοιότητες με την απόλυτη φυσικότητα.

Αρχικά μας σερβίριζαν το παραμύθι ότι οι μυστικές υπηρεσίες της Ουκρανίας και της Αρμενίας υπέβαλλαν αίτημα στην ΕΥΠ να να παρακολουθείτε το τηλ του Ανδρουλάκη. Αφού έφαγαν ένα σβουριχτό χαστούκι από τις διαψεύσεις αυτών των χωρών, γύρισαν την κασέτα πετώντας την μπάλα στον Ανδρουλάκη να πάει στην ΕΥΠ να ενημερωθεί. Τώρα αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να έχουν καταστραφεί τα στοιχεία της μυστικής υπηρεσίας που αφορούσαν την παρακολούθηση των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων του επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ.

Εχουν χαθεί από την πιάτσα Προτοσάλτε και Πρετεντέρηδες να βάλουν τα πράγματα σε μια σειρά. Τι να σου κάνουν κάποια γαλάζια τρολ στο διαδίκτυο επιπέδου Ψαριανού και Παπαπαναγιώτου; Αυτούς μέχρι και ο Σίλας τους πήρε στο δούλεμα.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger