Home » , » Τεράστιες αντικατασταλτικές πορείες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη - Οργιο μπατσάδικης καταστολής στην Αθήνα (2 Βίντεο)

Τεράστιες αντικατασταλτικές πορείες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη - Οργιο μπατσάδικης καταστολής στην Αθήνα (2 Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022 | 9:22 μ.μ.


Μάλλον είναι σε πανικό η αδίστακτη κυβέρνηση μπροστά στο τεράστιο νεολαιίστικο ποτάμι που βρέθηκε σήμερα στις διαδηλώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για να διατρανώσει την απόφασή του ότι η πρόθεση της κυβέρνηση να αστυνομεύσει τα Πανεπιστημιακά ιδρύματα θα μείνει στα χαριά.

Και όπως κάθε αυταρχικό καθεστώς, την μόνη λύση που επέλεξε ήταν να στείλει την ένστολη αλητεία να μακελέψει τους φοιτητές στην Αθήνα. 

Εχουν την εντύπωση οι κυβερνητικοί ηλίθιοι ότι με τα ανεγκέφαλα ουγκανά τους θα  μπορέσουν να τιθασεύσουν την νεανική ορμή, να επιβάλλουν τον τσαμπουκά τους και το "αποφασίζομεν και διατάσομεν".

Είναι κλινικές περιπτώσεις αν βλέποντας το παρακάτω βίντεο με τα χιλιάδες νέα παιδιά που πήραν σήμερα μέρος στα αντικατασταλτικά συλλαλητήρια, εξακολουθούν να διατηρούν αυταπάτες ότι μέσω των ένστολων υφισταμένων του γενίτσαρου υπουργού, θα ανακόψουν το αγωνιστικό ρέμα της  φοιτητιώσας νεολαίας. Το πιο πιθανό είναι αυτή η νεανική ορμή να τους πνίξει.  


Κάποια στιγμή, τα εξουσιαστικά παχύδερμα, πρέπει να αντιληφθούν ότι οι πραιτοριανοί του συστήματος με τα γκλοπ. τα χημικά, και τις χειροβομβίδες κρότου λάμψης, δεν μπορούν να νικήσουν χαμογελαστά πρόσωπα, διψασμένα για ζωή που δεν συμβιβάζονται "με λιγότερο ουρανό".  
  
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger