Home » , » Αστυνομική κτηνωδία και ψυχανωμαλία μέσα από μια συνέντευξη ενός θύματος της μπατσάδικης βαρβαρότητας, του Ομήρου Μ.

Αστυνομική κτηνωδία και ψυχανωμαλία μέσα από μια συνέντευξη ενός θύματος της μπατσάδικης βαρβαρότητας, του Ομήρου Μ.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022 | 10:00 π.μ.


Δεν θα ανακαλύψουμε την πυρίτιδα, μιλώντας ότι η ΓΑΔΑ είναι ένα άντρο βασανιστών που οι ένστολοι που υπάρχουν εκεί λειτουργούν εντελώς ασύδοτα, και ατιμώρητα.

Επειδή, τυχαίνει, να έχουμε ακούσει διηγήσεις από Κούρδους συντρόφους, η μεθοδολογία και η ψυχοσύνθεση τους δεν διαφέρει ούτε στο ελάχιστο από τους συναδέλφους τους, του στρατιωτικο-φασιστικού καθεστώτος του Ερνταγάν.

Και δεν είμαστε καθόλου υπερβολικοί. Τα όσα περιγράφει ότι βίωσε -σε συνέντευξη του σήμερα του δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα Docoumento- ένα θύμα ασφαλίτικης σκευωρία και μπατσάδικης κτηνωδίας, ο Ομηρος Μ., θα έπρεπε να είναι αδιανόητα ακόμα και σε καθεστώς αστικής δικτατορίας, όπως αυτό που βιώνουμε διαχρονικά,

Αυτό επίσης που δεν θα σταματήσει ποτέ να μας εντυπωσιάζει είναι το πόσο μπορεί να γίνει κτήνος ένας άνθρωπος όταν πιστέψει ότι το "κράτος είναι αυτός" που έλεγε και ο γεννήτορας του σημερινού πρωθυπουργού. Οτι δηλαδή το ένστολο καθίκι είναι ο "γαμάω και δέρνω και δέρνω και λογαριασμό δεν δίνω".

?Καθ’ όλη τη διάρκεια των βασανιστηρίων η πιο τρομακτική διαπίστωση ήταν ότι έχω να κάνω με ανθρώπους που το απολαμβάνουν με κάθε διαστροφή. Μιλάμε για μια στρατιά ανθρώπων που βασάνιζαν έναν άνθρωπο δεμένο πισθάγκωνα. αδύναμο, ημιλιπόθυμο. πεσμένο από τη σωματική εξάντληση στα γόνατά του", μας λέει ο Ομηρος την συνέντευξη του οποίου μπορείτε να διαβάσετε εδώ..

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger