Home » , » Τσούζει τους φασίστες της ΝΔ η απεργία.

Τσούζει τους φασίστες της ΝΔ η απεργία.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022 | 11:23 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Τα γαλάζια σκουλήκια άρχισαν την συνήθη προπαγάνδα εναντίον των απεργών. Πως τάχα «παίρνουν πολλά και δεν δουλεύουν». Χρόνια λένε τον ίδιο χαβά.

Το αν προσφέρουν οι απεργοί εργαζόμενοι φαίνεται από την απεργία, όπου η απουσία της προσφοράς τους γίνεται αισθητή. Οι εργαζόμενοι δεν έχουν πρόθεση να ταλαιπωρήσουν άλλους εργαζόμενους, όπως τους συκοφαντούν τα γαλάζια καθάρματα.

Η απεργία γίνεται γιατί δεν ικανοποιούνται δίκαια αιτήματα. Γιατί υπάρχει εργασιακός Μεσαίωνας. Είναι η κυβέρνηση της ΝΔ που με την εγκληματική της πολιτική δεν αφήνει περιθώρια στους εργαζόμενους. Αυτή άρχισε την επίθεση, η απεργία είναι η άμυνα στη νεοφιλελέ λεηλασία.

Αν δεν προσφέρουν, όπως λένε τα γαλάζια σκουλήκια, τότε γιατί οι φασίστες της ΝΔ ανησυχούν για την απεργία; Δε θα καταλάβει κανείς τη διαφορά. Όμως οι εργαζόμενοι προσφέρουν, κι οι δεξιοί, απόγονοι του Χανς του Γκεσταπίτη και της γίδας Κανούτας, λένε ακόμα μια φορά άθλια, ελεεινά, αισχρά ψέματα.

Εκείνοι που δεν προσφέρουν τίποτα, αντίθετα παρασιτούν, είναι τα βαφτιστήρια του Κούλη που διοριστήκαν μετακλητοί ή σε διάφορες άλλες θέσεις για να πλιατσικολογήσουν. Μέσα σ’ αυτούς οι τραμπούκοι με στολές που δέρνουν τον κόσμο.

Το πόσο παίρνουν οι εργαζόμενοι το γνωρίσουμε. Ψίχουλα. Ιδιαίτερα μετά τα Μνημόνια, όπου οι μισθοί (και οι συντάξεις) πετσοκοφτήκαν, οι εργαζόμενοι εξαθλιώνονται όλο και περισσότερο. Χώρια η καταπάτηση κάθε εργασιακού δικαιώματος, που γυρίζει τον κόσμο στην εποχή της δουλείας.

Όταν υπάρχει μαύρη αγορά, χρειάζεται μεγάλη αύξηση μισθού κι όχι την κοροϊδία που κάνει ο Μητσοτάκης. Όταν το ρεύμα πχ δωδεκαπλασιάζεται, κατανοεί κάποιος πως ο εργαζόμενος δουλεύει για τα αισχρά κέρδη λίγων μεγάλων μαυραγοριτών.

Οι νεοδημοκράτες κανίβαλοι, πιστοί τσανακογλείφτες αφεντάδων, θέλουν τους εργαζόμενους δούλους. Δε θα τους περάσει. Τα αιτήματα των απεργών είναι δίκαια.

Επίσης 2 δις το μήνα χαρτζιλικώνει η κυβέρνηση της διαφθοράς και της σαπίλας τους μαυραγορίτες του ρεύματος. Οι εργαζόμενοι ζητάνε λίγα ευρώ παραπάνω για να μπορέσουν να επιβιώσουν! Μπορεί να τα βρει η ΝΔ από χίλιες μεριές.

Εκτός από τους μαυραγορίτες, που μπορεί να τους δώσει λιγότερα ή και καθόλου, μπορεί να βρει πολλά χρήματα από τα κονδύλια που δίνει στα πετσωμένα ΜΜΕ, για να λένε ψέματα, να γλείφουν και να ασχολούνται με εντελώς άσχετα πράγματα.

Να ζητήσει από τα κρυφοπουτινάκια, τους εφοπλιστές. Να το φτηνό πετρέλαιο και αέριο! Αλλά οι εφοπλιστές είναι τόσο «πατριώτες» που δεν έχουν καν ελληνική σημαία στα πλοία για να μην πληρώσουν ούτε το συμβολικό ποσό που ζητά το Ελληνικό κράτος.

Να σταματήσουν το κλέψιμο! Ομολογώ όμως πως αυτό είναι αδύνατον για τους κλέφταρους νεοδημοκράτες.

Η απεργία θα γίνει και θα πετύχει, γιατί οι εργαζόμενοι έχουν όλα τα δίκια με το μέρος. Αυτό το ξέρουν οι δεξιές κατσαρίδες και γι αυτό ακριβώς λύσσαξαν.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger