Home » , » Ν. Ανδρουλάκης: «Το επιτελικό κράτος έγινε επιτελικό παρακράτος» - Ξεκάθαρη πρόκληση στον Μητσοτάκη

Ν. Ανδρουλάκης: «Το επιτελικό κράτος έγινε επιτελικό παρακράτος» - Ξεκάθαρη πρόκληση στον Μητσοτάκη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022 | 10:31 μ.μ.

Εντυπωσιακή η σφοδρότητα  με την οποία επιτέθηκε σήμερα ο Νίκος Ανδρουλάκης στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Κυρ Μητσοτάκη. Μόνο επικεφαλής μαφιόζικης συμμορίας δεν χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό ανοιχτά ο επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ, αν και το άφησε να εννοηθεί λέγοντας ότι «Το επιτελικό κράτος έγινε επιτελικό παρακράτος».

Στην ομιλία του σήμερα στο Ζάπειο, ο Νίκος Ανδρουλάκης, θα λέγαμε ότι σε ένα βαθμό αιφνιδίασε με την ένταση με την οποία καταφέρθηκε στον επικεφαλής της κυβέρνησης των "αρίστων".  
«Ο βασιλιάς είναι γυμνός και προσπαθεί να κρύψει τη γύμνια του με σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Έχει γίνει περίγελος στα διεθνή μέσα ενημέρωσης», τόνισε με έμφαση, ενώ επικεντρώθηκε αρκετά στην ιστορία όπου βρέθηκε θύμα τηλεφωνικών υποκλοπών.  

Εριξε το γάντι ανοιχτά στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον κάλεσε τον πρωθυπουργό -σαν επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών- να δώσει εντολή για άρση απορρήτου ώστε να αποκαλυφθεί ο λόγος για την παρακολούθησή του. Δεν δέχτηκε, ο Ανδρουλάκης,  τις κατ' ιδίαν συναντήσεις με κυβερνητικούς αξιωματούχους που του πρότεινε η κυβέρνηση για να ενημερωθεί για την υπόθεση του και ζήτησε θεσμική και δημόσια ενημέρωση του ελληνικού λαού για το τι ακριβώς προέκυψε και βρέθηκα  θύμα τηλεφωνικών παρακολουθήσεων.  

«Δεν δέχομαι ψιθύρους, δεν θα γίνω συμμέτοχος στις παρανομίες τους», ήταν η ενδεικτική αποστροφή του λόγου του, ενώ συμπλήρωσε πως «με το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έχουν τελειώσει τα "περάστε από το τμήμα δι' υπόθεσίν σας"».

Αναμένουμε με ενδιαφέρον την κυβερνητική αντίδραση. Αν δεν αποδεχθεί την πρόκληση Ανδρουλάκη και δεν δώσει τα στοιχεία που οδήγησαν την ΕΥΠ να παρακολουθεί τις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις του επικεφαλής του τρίτου σε δύναμη κοινοβουλευτικού κόμματος, τότε θα μπορεί να μιλάμε ότι η κυβέρνηση λειτουργεί με όρους μαφίας.  

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger