Home » , » Κάποιοι ξεκρέμασαν το Μουσολίνι, εμείς θα τον κρεμάσουμε πάλι.

Κάποιοι ξεκρέμασαν το Μουσολίνι, εμείς θα τον κρεμάσουμε πάλι.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022 | 4:00 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

«Κορόιδο Μουσολίνι
κανείς δε θα σου μείνει…»

Στο τέλος του έμεινε μόνο η θηλιά. Μην απογοητεύσετε, έτσι θα γίνει και τώρα. Ζούμε ιστορικές στιγμές, μανάρια μου, λίγο πριν την Αποκάλυψη, όταν τα ζόμπι βγαίνουν από τους τάφους τους.

Ας δούμε τα πραγματικά αποτελέσματα των Ιταλικών εκλογών.

Μας λένε πως τα μπάσταρδα του Ντούτσε έχουν 26,1% και το σύνολο των δεξιών κανιβάλων είναι 43,8%. Πόσοι ψήφισαν; 63,9% δηλαδή 28% όλη η δεξιά συμμορία και 16,7% οι φασίστες μόνοι τους.

Θα μου πείτε «η αριστερά πήρε ακόμα λιγότερους». Ποια αριστερά; Δεν υπάρχει εδώ και δεκαετίες αριστερά. Γιατί όταν αρχίζεις τους συμβιβασμούς, εκεί καταλήγουμε. Ακολουθούσαν μια πολιτική δεξιοί - «αριστεροί». Ο κόσμος δεν προτιμά ποτέ το ιμιτασιόν.

Να απαντήσω λοιπόν στον Παπαδήμουλη που δεν κατάλαβε απολύτως τίποτα και λέει πως για τους φασίστες φταίει η διάσπαση της αριστεράς. Όχι, εσείς φταίτε, οι ρεφόρμες. Η κεντροαριστερά δεν κυβέρνησε ποτέ; Τον Ντράγκι τον υποστήριξε μια «συμμαχία» από ρεφορμιστές έως δεξιούς. Τσιπροκαμμένοι δηλαδή.

Για ρωτήστε εκείνους που δεν πήγαν να ψηφίσουν. «Γιατί δεν πήγατε ρε παιδιά και βγήκαν τα ζόμπι»; Γιατί απογοητεύτηκαν αυτοί οι άνθρωποι κι από ποιους; Το είπαμε θα το πούμε ξανά: Όταν ακολουθείς μια πολιτική, δεν αφήνεις περιθώρια στον κόσμο.

Σαν να πηγαίνει τα πρόβατα κι ο ένας τσοπάνης και ο άλλος στο σφαγείο. Μόνο που οι άνθρωποι δεν είναι πρόβατα, τουλάχιστον όχι όλοι. Όσο για τη διάσπαση Παπαδήμουλη, και η δεξιά και η αριστερά διασπασμένη είναι στην Ιταλία. Αλλά γιατί από ανύπαρκτοι πριν 10 χρόνια έγιναν πρώτοι δύναμη οι φασίστες;

Γιατί εδώ βγήκε η ΝΔ; Μήπως γιατί, ενώ εμείς είπαμε ΟΧΙ, κάποιοι άκουσαν ΝΑΙ; Μήπως γιατί, ενώ ήρθαν για να σκίσουν τα μνημόνια, μας φόρτωσαν και το δικό τους; Ε κύριε Παπαδήμουλη μου; Τι κάνατε για να μην έρθει ο χουντοκούλης; Πηδήξατε τον κόσμο;

Έτσι και στην Ιταλία. Στο μεταξύ τα ΜΜΕ έπλεναν για δεκαετίες τους ναζί, για να μπορέσει τώρα το μεγάλο κεφαλαίο να έχει αυτούς που θέλει για να ξεσκίσει τους εργαζόμενους. Ψώνισαν από σβέρκο οι Ιταλοί. Αν ήταν έξυπνοι, θα μάθαιναν από τα λάθη των παππούδων τους. Θα κρεμούσαν από πριν τα φασισταριά πριν κάνουν ζημιά. Αλλά τα λάθη πληρώνονται.

ΥΓ. Ένα περίεργο πράγμα όμως: Όσο ήταν η ΕΣΣΔ δεν υπήρχε φασίστας ούτε στη Δύση. Εμ άμα σταματάς τη θεραπεία, βγαίνει ξανά ο καρκίνος. Πως λένε τα σκατά στα Ιταλικά; cazzo! Έχει κι άλλες μεταφράσεις, θα το ακούμε συχνά από δω και πέρα στις Ιταλικές πόλεις…

ΥΓ2 Θέλω πρωθυπουργό το Γεωργιανό που τον έδερναν 3 μερόνυχτα οι μπάτσοι και δε λύγισε. Ο άλλος λέει έβγαλε έρπη με 17 ώρες να του λένε κουταμάρες, κι αντί να σηκωθεί να φύγει, μας παρέδωσε στους ανθρωποφάγους. Στο διάολο! Γιατί βγήκαν μετά οι φασίστες

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger