Home » , » Μην ξεχνάμε το κάθαρμα Δωδώνης.

Μην ξεχνάμε το κάθαρμα Δωδώνης.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022 | 5:00 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Είναι ντροπή της Εκκλησίας ΑΕ και ένδειξη ανυπαρξίας του Θεού, ότι ένα κάθαρμα σαν τον Δωδώνης βρομόστομο έγινε Μητροπολίτης. Είναι ντροπή μας, όταν ένα τέτοιο ναζίδιο πληρώνεται από μας.

Δεν με ενδιαφέρουν τόσο οι προηγούμενες λαμογιές και τα οικονομικά σκάνδαλα, που ήταν μπλεγμένος.

Αυτό όμως που είπε ο τράγος για τους βιασμούς αποτελεί επίθεση στην Ελευθερία όλων μας.

Δεν πρέπει να ξεχάσουμε και δεν πρέπει να παραμείνει στη θέση του. Θέλουν να μας υποτάξουν. Να μην ορίζουμε ούτε το ίδιο μας το σώμα. Γι αυτό πρέπει να πάρουν δυναμική απάντηση.

Δείτε το εκπληκτικό video “Αμβλώσεις και Μεσαίωνας *Filia Georgoudi*”

«Το δικαίωμα στην άμβλωση, είναι ανθρώπινο δικαίωμα. Δε θα επιστρέψουμε σε σκοτεινές εποχές, όσο κι αν κάποι@ το επιθυμούν. Τα γυναικεία σώματα δε θα έπρεπε να αποτελούν θέμα κανενός είδους debate. Σέβομαι απόλυτα την πίστη, αλλά έχω θέμα με κάποιους από τους δήθεν εκπροσώπους της. Και το ίδιο θα έπρεπε να έχει και το σύνολο των πραγματικά πιστών. Για την ακρίβεια, οι πραγματικά πιστοί, όντως έχουν. ΥΓ. Η μητρότητα είναι γυναικεία επιλογή (ΚΑΙ) ανεξάρτητα από το οικονομικό, το οποίο αναφέρω στο βίντεο. Δε χρειάζεται να απολογηθούμε σε κανέναν, καμία και κανένα για τις επιλογές μας - όποιες κι αν είναι αυτές».

Εγώ και η Καλλιόπη θέλουμε να κάνουμε πολλά παιδιά. Δώστε μας λεφτά να τα μεγαλώσουμε, αλλιώς βγάλτε το σκασμό, ιεροεξεταστές!

Υπάρχει το δίλλημα σε πολλές οικογένειες «γάλα ή ρεύμα». Αλλά που να το ξέρουν αυτό οι σβέρκοι οι βοδινοί με λαδωμένες μπούκλες; Κάποιοι τρώνε, πίνουν, πουλώντας ψέματα και παραμύθια.

Αν σας πετάξουν από τα σπίτια σας οι τράπεζες, κάντε κι εσείς έξωση στους Μητροπολίτες και μπείτε στα δικά τους. Χριστιανοί είναι, θα καταλάβουν. Όχι; Δεν είναι Χριστιανοί; Θεομπαίχτες είναι.

Βέβαια εδώ θέλει παρέμβαση Αγίου, για να φτιάξουν τα πράγματα. Του Αγίου Ιωσήφ Στάλιν - μεγάλη η χάρη του, που ήταν μαθητής Θεολογικής Σχολής, κι επομένως ήξερε καλά την υποκρισία του παπαδαριού.

«Μέσα σε περίπου ένα χρόνο από την Επανάσταση, το κράτος απαλλοτρίωσε όλη την περιουσία της εκκλησίας προς όφελος του λαού, και κατά την περίοδο από το 1922 μέχρι το 1926».

Κάποιοι ηλίθιοι σε κάποια Μπανανία πληρώνουν ακόμα σοβινιστικά καθάρματα και διεφθαρμένους υποκριτές. Ευτυχώς εμείς είμαστε Ευρώπη. Το Μεσαίωνα.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger