Home » , » Τιμήθηκε με το οφφίκιο "Άρχων Δικαιοφύλαξ του Οικουμενικού Θρόνου" ο δικηγόρος Σάκης Κεχαγιόγλου για την "κοινωνική του προσφορά"

Τιμήθηκε με το οφφίκιο "Άρχων Δικαιοφύλαξ του Οικουμενικού Θρόνου" ο δικηγόρος Σάκης Κεχαγιόγλου για την "κοινωνική του προσφορά"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022 | 6:02 μ.μ.

Για τον θεοσεβούμενο εφοπλιστή και πρωθυπουργικό φίλο Θανάση Μαρτίνου, ο οποίος θησαυρίζει παραβιάζοντας το εμπάργκο που έχει επιβάλει η Ε.Ε. στην Ρωσία, αλλά λόγω ότι ανήκει στο πιστό χριστιανικό πλήρωμα, ο Μητσοτάκης τον διόρισε διοικητή του "Αγίου" Ορους, γράφαμε χτες.

Τώρα πληρωφορούμαστε για την τιμή που έκανε η επικρατούσα θρησκεία σε ένα άλλο ευσεβές μέλος του θρησκευόμενου ποιμνίου. Αναφερόμαστε στην παρακάτω είδηση:

"Άρχων Δικαιοφύλαξ του Οικουμενικού Θρόνου χειροθετήθηκε ο δικηγόρος Σάκης Κεχαγιόγλου με απόφαση του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, στον ιστορικό Καθεδρικό Ναό της Αγίας Σοφίας Λονδίνου.

Το οφφίκιο του Άρχοντος της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας απονέμεται από τον Οικουμενικό Πατριάρχη σε πολίτες που προσφέρουν στο κοινό καλό

Εξυπακούεται ότι δεν μπορεί να έχουμε καμιά αντίρρηση ότι το πνευματικό παιδί του Αλ. Λυκουρέζου "προσφέρει" στο "κοινό καλό"
Το ότι πέρασε μια δικαστική περιπέτεια καταδικαζόμενος σε φυλάκιση 6 ετών για συμμετοχή του σε παραδικαστικό κύκλωμα δεν σημαίνει τίποτα. Αλλωστε τελικά στο Εφετείο Κακουργημάτων, αθωώθηκε συνεχίζοντας απρόσκοπτα το δικηγορικό του λειτούργημα. 

Και μπορούμε να πούμε ότι οι δικαστικές επιτυχίες του Σ. Κεχαγιόγλου συναγωνίζονται αυτές του Α. Κούγια. Δείτε ας πούμε τις δικαστικές ετυμηγορίες κάποιων υποθέσεων που χειρίστηκε όπως  αυτή με τη διακίνησης κοκαΐνης στο Κολωνάκι, την δίκη Π. Λυμπέρη κ.α αλλά πάνω απ' όλα την υπόθεση του «NOOR ONE». 
Ο εφοπλιστής, Μαρινάκης που έχει στην κατοχή του το πλοίο που μετέφερε 2,1 τόνους ηρωίνης κρίθηκε αθώος, όπως συνέβη και με όλα τα μέλη του πληρώματος. Κανείς δεν καταδικάστηκε σαν αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης και κάποιες ποινές που υπήρξαν ήταν για να τηρηθούν τα προσχήματα. 

Με τέτοια κοινωνική προσφορά είναι να απορεί κανείς γιατί ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, απένειμε το συγκεκριμένο οφφίκιο στον Σάκη Κεχαγιόγλου,.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger