Home » , » Κι άλλα γκάλοπ.

Κι άλλα γκάλοπ.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022 | 11:12 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Κι άλλα γκάλοπ, Ρωσικά αυτή τη φορά. Κατευθείαν από Ουκρανία. Διαβάσαμε πως οι φιλορώσοι αυτονομιστές θα διεξαγάγουν δημοψήφισμα για την ένωση με τη Ρωσία από τις 23 μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου.

Στο Ντόνετσκ, το Λουχάνσκ, τη Χερσώνα, και η Ζαπορίζια. Γι αυτό οι Ουκρανοί κατάφεραν να καταλάβουν ένα χωριό του Λουχάνσκ για να μην ελέγχουν οι Ρώσοι την περιοχή 100%. Όμως το δημοψήφισμα θα γίνει. Οι Ουκρανοί βιάζονται τώρα να κάνουν νέες επιθέσεις, ενώ οι Ρώσοι πιθανότατα θα στείλουν νέες δυνάμεις. Θα μιλήσουμε για το στρατιωτικό σκέλος, σήμερα θα γράψουμε για δημοσκοπήσεις.

Δημοψηφίσματα εκλογές κλπ χωρίς δημοσκοπήσεις δεν γίνονται. Κάποιες είναι από τα Lidl, κάποιες από τα δέντρα (μαϊμούδες), κάποιες πέφτουν μέσα.

Για να δούμε λοιπόν τι λένε οι Ρώσοι, γιατί οι Ουκρανοί λένε «θα βομβαρδίσουμε τα εκλογικά κέντρα», δηλαδή τους αμάχους. Ο βομβαρδισμός των ψηφοφόρων πάντως στην Ελλάδα, γίνεται μετά τις εκλογές.

«Ο Λευκός Οίκος λέει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν αναγνωρίζουν τα αποτελέσματα των προσεχών δημοψηφισμάτων για την ένταξη στη Ρωσία». Ούτε ο Τραμπ αναγνωρίζει τον Μπάιντεν ως Πρόεδρο. Εγώ όμως τον αναγνωρίζω, ως ζόμπι.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσκοπήσεις, η πλειονότητα των κατοίκων των περιοχών θα ήθελε να ενταχθεί στη Ρωσική Ομοσπονδία. Στο Ντονέτσκ κατά 91%, στο Λουχάνσκ 90%, στη Ζαπορίζια 80% και το ίδιο ποσοστό στη Χερσώνα. Να τολμήσω να μαντέψω πως καταλληλότερος Πρόεδρος είναι ο Πούτιν; Δεν είδατε όμως τη Σακελλαροπούλου ντυμένη κατάσκοπο από το Stratego. Ή πιγκουίνο από το Batman. 60 και 70% είναι μικρή η διαφορά, θα έχουμε ντέρμπι ΝΑΤΟ – Ρωσίας.

Μανάρια μου! Ο Πούτιν το κάνει όπως στην Κριμαία, που οι περισσότεροι ήταν Ρώσοι. Σύμφωνα με την Ουκρανική απογραφή του 2001 οι Ρώσοι στην Κριμαία ήταν 58%, στο Ντονμπάς (Ντονέτσκ και Λουχάνσκ) 39%, Στη Ζαπορίζια 25% και στη Χερσώνα 14%. Όμως οι ρώσοι έχουν τα δικά τους ποσοστά και ισχύει εκείνου που κατέχει κάθε φορά τα εδάφη.

Να ξέρετε πάντως πως αν οι δημοκοπήσεις ήταν έγκυρες, δεν θα χρειάζονταν εκλογές. Αν και κάτι μου λέει πως, αν νικήσουν οι Ρώσοι, τα ποσοστά αυτά θα είναι και μεγαλύτερα. Γιατί υπάρχουν επιχειρήματα. Εδώ ένας άγνωστος, αν έχει όπλο, σε «πείθει» να του δώσεις τα λεφτά σου.

Τα ίδια κάνουν όλοι μανάρια μου. Κι οι Ουκρανοί ναζί νοθεία έκαναν και στις ΗΠΑ - εκεί κι έγινε και στην Ευρώπη και παντού. Θυμίζουμε το δημοψήφισμα στη Βαρκελώνη, που δεν είχαν όπλα οι νικητές. Είχαν όμως οι άλλοι κι ακυρώθηκε! Βλέπεις, καλέ μου ψηφοφόρε, δεν αρκεί όνο η κάλπη, χρειάζεται και το τουφέκι.

Το νου σας ρεφόρμες, ψήνεται νοθεία από το Μητσοτάκη, που δεν έχει σκοπό να αφήσει την κουτάλα σε σας. Γι αυτό και οι δημοσκοπήσεις με τους φανταστικούς του φίλους.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger