Home » , » Καθυστερεί ο Βορίδης στην καθιέρωση πιστοποιητικών πολιτικών φρονημάτων

Καθυστερεί ο Βορίδης στην καθιέρωση πιστοποιητικών πολιτικών φρονημάτων

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022 | 3:57 μ.μ.

Διαβάζεις την συνέντευξη που έδωσε η «χρυσή» Ολυμπιονίκης, παγκόσμια πρωταθλήτρια και πρωταθλήτρια Ευρώπης, του άλματος επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη στην δημοσιογράφο Αργυρώ Γιαννουδάκη και η οποία δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα sdna.gr και το μόνο που μπορείς να σκεφτείς είναι πόσο εύστοχος είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος
Σε εποχές νεοδημοκρατικής κανονικότητας το ενδεχόμενο να αναβιώσουν τα πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων δεν θα πρέπει να εντάσσετε στην επιστημονική φαντασία. 

Η αθλήτρια αναφέρει στην συνέντευξη της στις ατελέσφορες προσπάθειες που έγιναν από την και τον σύζυγό της, Μίτσελ Κρίερ ώστε ο αμερικανός σύζυγος της να λάβει τιμητικά το ελληνικό διαβατήριο.

 "Η πραγματικότητα είναι ότι επειδή η μαμά κατέβηκε στις εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ, εγώ βρέθηκα να παρακαλάω τα τελευταία τρία χρόνια για να πάρει ο Μιτς τιμητικά το ελληνικό διαβατήριο. Το κυνηγήσαμε πιο έντονα λόγω covid, θεωρώντας ότι δεν θα μπορεί να μπει στη χώρα. Από τη στιγμή που δεν υπήρχε τέτοιο θέμα, σταμάτησα να ασχολούμαι. Άλλωστε, πλέον μας λένε ξεκάθαρα στη μούρη μας, όχι. Στον Τομ Χανκς βέβαια, το έδωσαν, αφού προφανώς έχει προσφέρει περισσότερα στην Ελλάδα. Ε, θα περιμένουμε τις εκλογές τι να κάνουμε..." αναφέρει η 32χρονη αθλήτρια. 

Στο δημοσίευμα που αναφέραμε συναντάμε και την ανάρτηση της που έκανε στο facebook, η μητέρα της Στεφανίδη, Ζωή Βαρέλη στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων «Το παιδί μου έβγαλε στην Αργυρώ Γιαννουδάκη τα εσώψυχά του. Εγώ ένα θέλω να επαναλάβω που αναφέρεται μέσα. Έχουμε κάνει αίτηση να δοθεί ιθαγένεια στον σύζυγο κ προπονητή της και ούτε ο Θεοδωρικάκος ούτε ασφαλώς ο Βορίδης θεωρούσαν τιμητικό να δοθεί. Πήραμε ένα βροντερό ΟΧΙ από τον τελευταίο, γιατί λέει τι πρόσφερε στην Ελλάδα;».

Συμπληρωματικά με τα παραπάνω ας θυμηθούμε την απάνθρωπη αντιμεταναστευτική πολιτική που ασκούσε/ει η συντηρητική παράταξη με χαρακτηριστικό παράδειγμα την περίπτωση της οικογένειας του Γ. Αντετοκούνμπο, ενώ στο παρακάτω βίντεο διαπιστώνουμε τις "επιλεκτικές" της ευαισθησίες και σ' αυτές τις περιπτώσεις:

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger