Home » , » Η κυβερνητική αυταρχικότητα και ο τσαμπουκάς στο φοιτητικό κίνημα δεν θα περάσει (Βίντεο)

Η κυβερνητική αυταρχικότητα και ο τσαμπουκάς στο φοιτητικό κίνημα δεν θα περάσει (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022 | 6:08 μ.μ.


Με άγρια καταστολή και συλλήψεις φοιτητών, οι μπάτσοι, εκτελώντας κυβερνητικές εντολές, προσπαθούν να στήσουν ένα σκηνικό διαρκούς έντασης στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Με αυταρχικότητα και επίδειξη τσαμπουκά η κυβέρνηση, προσπαθεί να επιβάλει αστυνόμευσει στα Πανεπιστήμια, ένα όνειρο της που θα εξελιχθεί σε εφιάλτη, όσους μπάτσους και να επιστρατεύσει, όση λάσπη και να ρίξουν ενάντια στους αγωνιζόμενους φοιτητές τα Πετσωμένα φερέφωνα της.  

Εκτός από τους τραυματισμένους φοιτητές, υπάρχουν και δυο συλλήψεις με τους μπάτσους να φορτώνουν στους κρατούμενους το αδίκημα της διατάραξης κοινής ειρήνης.  

Στις 7 η ώρα υπάρχει κάλεσμα για πορεία στην Καμάρα και σε νέα συγκέντρωση αύριο 11:00 στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης όπου θα δικαστούν οι συληφθέντες. που θα περάσουν την νύχτα στα κελιά της ασφάλειας.

Απόδειξη ότι το φοιτητικό κίνημα δεν πρόκειται να κατασταλεί και ότι το σύνθημα "Εξω οι μπάτσοι από τις σχολές", θα γίνει πραγματικότητα, θα είναι και η σημερινή μαζική συμμετοχή στην συναυλία που δίνουν στις 8 το βράδυ ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου και οι Kadinelia μέσα στο ΑΠΘ. 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger