Home » , » H μεγαλύτερη απόδειξη ότι δεν υπάρχει θεός, είναι η ύπαρξη των παπάδων!

H μεγαλύτερη απόδειξη ότι δεν υπάρχει θεός, είναι η ύπαρξη των παπάδων!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022 | 6:36 μ.μ.


Ανέκαθεν η επικρατούσα θρησκεία, ή για να είμαστε απόλυτα ακριβείς η ιεραρχία της, στήριζε ποικιλόμορφα την δεξιά, σε σημείο να οργανώνει αντικομμουνιστικά τάγματα ρασοφόρων για να πολεμήσουν στο πλάι του "Εθνικού Στρατού" στην διάρκεια του εμφυλίου, με τον τότε Αρχιεπίσκοπο Δαμασκηνό να "ευλογεί" τα εκτελεστικά αποσπάσματα που δολοφονούσαν κομμουνιστές και άλλους αγωνιστές.

Δεν είναι, λοιπόν. σήμερα λίγοι οι αρχιπαπάδες που αναπολούν αυτές τις περασμένες εποχές. Ενας απ' αυτούς είναι και ο σκοταδιστής δεσπότης Κοζάνης Παύλος. Οταν δεν πουλάει πατριδοκαπηλία και δεν "δοξάζει" την Χωροφυλακή (ένα "κατάμαυρο" κατασταλτικό σώμα που έδρασε στις πιο "σκοτεινές εποχές" της ιστορίας μας: Οσοι υπηρετούσαν σ' αυτό ειδικά κατά την εμφυλιακή και μετεμφυλιακή εποχή βαρύνοντα με πλήθος εγκλημάτων σε βάρος όχι μόνο των κομμουνιστών αλλά κάθε δημοκρατικού πολίτη), θυμάται να κάνει "χριστιανικό" κήρυγμα". 
Και το τελευταίο θεόσταλτο τροπάρι που είπε στο ποίμνιο του, βασίστηκε στο απολυτίκιο που είχε ψάλει ο συνάδελφός του Δωδώνης, Χρυσόστομος, και μας είπε κι αυτός ότι οι βιαστές δεν φταίνε αφού προκαλούνται βλέποντας τις κοπέλες να "κυκλοφορούν ημίγυμνες στις πόλεις”!

Τέτοιες στιγμές η σκέψη σου συναντάει τον Βασίλη Ραφαηλίδη που έλεγε ότι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι δεν υπάρχει θεός, είναι η ύπαρξη των παπάδων!

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger