Home » , » Δωδώνης βρομόστομος

Δωδώνης βρομόστομος

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022 | 3:21 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

«Σάλο προκάλεσε η εξοργιστική άποψη του Μητροπολίτη Δωδώνης Χρυσόστομου ότι η άμβλωση θα πρέπει να απαγορεύεται ακόμη και στην περίπτωση βιασμού…»

«Δεν κάθεται και μια γυναίκα και να βιάζεται χωρίς να το θέλει. Μην τρελαθούμε τώρα. Ε, ε μη τρελαθούμε» δήλωσε το Ταλιμπανιστήρι. Τρελάθηκε; Μπα, πάντα μαλάκας ήταν.

Όταν λέμε πως ο ISIS και οι δικοί μας φασιστομαλάκες έχουν τόσες ομοιότητες, που δεν ξεχωρίζουν, το εννοούμε. Δηλαδή τι παραπάνω λένε στο Αφγανιστάν ή έλεγαν στο Ισλαμικό Χαλιφάτο;

Τι να του πεις του ιεροεξεταστή; Δε θα πω γι αυτό το λαμόγιο όχι! Θα πω στους άλλους τράγους που τον έβαλαν στη Δωδώνη, ενώ πριν ήταν στη Ζάκυνθο.

Γιατί έφυγε από τη Ζάκυνθο; Όχι γι αυτό που λέει η εγκυκλοπαίδεια πως δήθεν αμφισβήτησε το ισόβιο του Μητροπολίτη, αλλά για σκάνδαλα, κι όχι ένα και δυο. Γι αυτό η μετάθεση.

Να θυμίσουμε αυτό που είπε ο Χίος; Τώρα τον πιστεύω, τώρα που άκουσα αυτό το κτήνος με ράσα να λέει αυτά τα εξωφρενικά, πιστεύω πως όντως ένα τέτοιο κάθαρμα μπορεί να «ψάρευε παιδάκια και να έσπρωχνε στον Ιερώνυμο ενώ αυτά ούρλιαζαν»! Γιατί έχει αυτή ακριβώς τη νοοτροπία του βιαστή του καθάρματος.

Λοιπόν τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Άμεση κινητοποίηση για ξύρισμα. Επίσης απαιτούμε τώρα το χωρισμό Εκκλησίας και Κράτους. Δεν ανεχόμαστε άλλο να πληρώνουμε εγκληματίες. Φυσικά κατάργηση του μαθήματος των θρησκευτικών.

Γονείς αντιδράστε, ζητάτε απαλλαγή των παιδιών σας από το μάθημα δεισιδαιμονίας και σκοταδισμού. Με ευχαριστείτε μετά, όταν το κοριτσάκι σας γλυτώσει το βιασμό, κι όταν το αγοράκι σας δεν πάει φυλακή.

Ο ISIS στη Συρία έτσι ξεκίνησε. Γελοίοι τύποι, εγκληματίες οι πιο πολλοί, που το έπαιζαν «πιστοί». Μόλις πήραν όπλα και βρήκαν ευκαιρία σκότωσαν, βασάνισαν, βίασαν, λεηλάτησαν, κατέστρεψαν.

Η Συρία πριν τον εμφύλιο (πραξικόπημα της CIA) ήταν χώρα που όλοι ζούσαν αρμονικά Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι. Όταν οι Αμερικάνοι εξόπλισαν τέτοια καθάρματα σαν το δικό μας βρομόστομο, άρχισε η σφαγή.

Αν το αφήσουμε αυτό το δηλητήριο, θα ποτίσει. Απαιτούμε τώρα την απομάκρυνση του ηθικού αυτουργού κάθε βιασμού. Μην ξεχνάμε πως οι βιαστές αυτό ακριβώς λένε «τα ήθελε». Λένε ψέματα για να καλύψουν το έγκλημά τους. Καμία γυναίκα δεν ήθελε, ούτε προκάλεσε το βιασμό της .

Αναρωτιέμαι, αν οι υποκριτές Ευρωπαίοι, θα ζητήσουν εξηγήσεις για το παράρτημα του ISIS στην Ελλάδα.

Κάποιοι προτείνουν ξύλο στον τράγο. Το θέλει, το λιγουρεύεται, του αρέσει. Είμαστε κατά της βίας; Αυτός όχι!

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger