Home » , » Η ομιλία του Κ. Καραμανλή έβαλε φωτιές στην Ν.Δ και στο ... twitter

Η ομιλία του Κ. Καραμανλή έβαλε φωτιές στην Ν.Δ και στο ... twitter

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022 | 12:15 π.μ.


Αν και η εμπλοκή του λαϊκού παράγοντα στο τεράστιο σκάνδαλο των υποκλοπών περιορίζεται στις τοποθετήσεις χρηστών του διαδικτύου, δεν μπορεί να παραβλέψουμε την ένταση του πανικού, που ήδη υπάρχει στο Μέγαρο Μαξίμου, μετά την παρέμβαση του Κώστας Καραμανλή. Η ομιλία του πρώην πρωθυπουργού στα Ανώγεια, στην εκδήλωση για τα δέκα χρόνια από τον θάνατο του Γιάννη Κεφαλογιάννη, μόνο απαρατήρητη δεν μπορεί να  περάσει. Δεν θα σταθούμε ούτε στην αμήχανη απάντηση που έδωσαν "κυβερνητικοί κύκλοι", ούτε θα εκτιμήσουμε ότι δημιούργησαν "πολιτικό σεισμό" τα όσα είπε είπε ο Βούδας της Ραφήνας, θεωρώντας οι Συριζαίοι ότι ο Καραμανλής εκφώνησε τον πολιτικό επικήδειο του Μητσοτάκη.

Αυτό που με βεβαιότητα  μπορούμε να γράψουμε, να επαναλάβουμε μάλλον, είναι ότι παρασκηνιακά υπάρχουν έντονες διεργασίες με πρωταγωνιστές τα πρόσωπα της ντόπιας οικονομικής ολιγαρχίας. Τι αποτέλεσμα θα έχουν αυτές δεν μπορούμε να εκτιμήσουμε. Δεν ξέρουμε αν είναι τυχαίο αλλά τα χτυπήματα "κάτω απ' την ζώνη" που δέχεται ο Καραμανλής, από ομοϊδεάτες του, ειδικά στο twitter, δείχνει ότι η κομματική βάση του κυβερνητικού κόμματος βρίσκεται σε αποσύνθεση. Είναι χαρακτηριστικό δείγμα η τοποθέτηση του Θοδωρή Ρουσόπουλου, στην τηλεοπτική εκπομπή της Αναστασίας Γιάμαλη, καθώς και τα ποστ των νεοδημοκρατών στο διαδίκτυο.

Αυτοί/ες που νιώθουν ιδιαίτερα ευχάριστα είναι όσοι/ες πρόσκεινται στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Η τοποθέτηση Κ. Καραμανλή ήταν βούτυρο  στο ψωμί του ΣΥΡΙΖΑ.

Εδώ να συμπληρώσουμε και κάτι άλλο για να δούμε ολοκληρωμένα το κλίμα που επικρατεί στην γαλάζια "πολυκατοικία". Πρν τρις μέρες το Σαμαρικό  έγραφε: "Έντονη δυσαρέσκεια επικρατεί στο σαμαρικό στρατόπεδο κατόπιν της πρωτοβουλίας του Μητσοτάκη να συμπεριληφθεί και η περίοδος διακυβέρνησης Σαμαρά στην εξεταστική για τις υποκλοπές, σύμφωνα με πληροφορίες  του Antinews.

Συγκεκριμένα, πρόσωπα που κινούνται στον στενό κύκλο του πρώην πρωθυπουργού αναφέρουν «ότι είναι αδιανόητος αυτός ο ιδιότυπος συμψηφισμός που επιχειρεί το Μαξίμου, για να αποσείσει τις ευθύνες του για τις επισυνδέσεις»"

Ενα δείγμα από τοποθετήσεις χρηστών του twitter, σχετικά με την ομιλία Καραμανλή:









Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

1 Σεπτεμβρίου 2022 στις 11:55 π.μ.

Όλοι συμφωνούν, λοιπόν, ότι ο Νέος Μωυσής είναι καμένο χαρτί. Κάτι τρέχει στα γύφτικα και πάμε για την επόμενη παρτίδα. Δεν θεωρώ άξιο λόγου να καταπιαστώ με το περιβόητο θέμα των επισυνδέσεων (λες κι αυτός είναι ο κίνδυνος για την έτσι κι αλλιώς ανύπαρκτη ελληνική "Δημοκρατία") αλλά με την υποκρισία αυτού που αποκαλείται... "εθνικό κεφάλαιο". Στο κάτω-κάτω της γραφής μια, έστω και ανομολόγητα, χρεοκοπημένη χώρα, τι αξίας εθνικά κεφάλαια μπορεί να διαθέτει, άλλα από τέτοια;

Αναφερόμενος, λοιπόν, ο Καραμανλής ο Βους στον εκλιπόντα βαρόνο, είπε χαρακτηριστικά ότι είχε "ασυμβίβαστη προσήλωση στα θέματα διαφάνειας". https://bit.ly/3RltC96

Στο σημείο αυτό, γέλασαν μέχρι και οι κρητικές Μαδάρες. Από εδώ πάνω που βρίσκομαι, ακούστηκαν τα γέλια τους!

Για όποιον έχει ασθενή μνήμη, όλα υπάρχουν στο διαδίκτυο: Σε 12 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή καταδικάστηκε ο πρώην υπουργός και σύμβουλος του Πρωθυπουργού Ιωάννης Κεφαλογιάννης έπειτα από καταγγελία δύο αστυνομικών ότι ο πρώην υπουργός τούς ζητούσε να κάνουν τα "στραβά μάτια" προκειμένου να απαλλαγεί καλλιεργητής κάνναβης από τις κατηγορίες που αντιμετώπιζε.

Μπορεί με το ντόπιο χορταράκι να μην υπάρχει πρόβλημα, -αντιθέτως όσο απ' αυτό λείπει αντικαθίσταται με εισαγόμενο αλβανικό- αλλά με τη διαφάνεια και τον Κεφαλογιάννη, όσο να' ναι κάποια θεματάκια υπήρχαν και μάλιστα με δικαστική βούλα! https://bit.ly/3edzOSt

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger