Home » , » Ξύπνησε ο "Βούδας της Ραφήνας" με μπηχτές σε βάρος του Κ. Μητσοτάκη

Ξύπνησε ο "Βούδας της Ραφήνας" με μπηχτές σε βάρος του Κ. Μητσοτάκη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022 | 9:29 μ.μ.

Τελικά ξύπνησε ο "Βούδας της Ραφήνας" και επιβεβαιώθηκαν οι δημοσιογραφικές πληροφορίες που υπήρχαν τις προηγούμενες μέρες..

Αντιγράφουμε το σχετικό ρεπορτάζ που υπάρχει στην ιστοσελίδα του Documento:

«Φωτιά» στο εσωκομματικό σκηνικό της Νέας Δημοκρατίας έβαλε με την παρέμβασή του ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, στο πλαίσιο της εκδήλωσης μνήμης για τον Ιωάννη Κεφαλογιάννη που έγινε την Τετάρτη στα Ανώγεια, ζητώντας «κάθαρση» σχετικά με το ζήτημα των υποκλοπών πολιτικών και δημοσιογράφων που συγκλονίζει τη χώρα και εκθέτει την κυβέρνηση Μητσοτάκη διεθνώς.

«Διαύγεια και διαφάνεια είναι θεμελιώδη ζητούμενα για σύννομο δημόσιο βίο. Πολύ περισσότερο όταν προκύπτουν ζητήματα παρακολούθησης τηλεφώνου πολιτικού αρχηγού, δημοσιογράφου και οποιουδήποτε άλλου πολίτη», σημείωσε δεικτικά ο Κώστας Καραμανλής και συνέχισε λέγοντας:

«Το θέμα είναι τόσο βαρύ και σοβαρό που δεν επιτρέπεται ούτε αντέχεται να μείνουν ιοβόλες σκιές για την ομαλότητα. Φως, άπλετο φως.», είπε συγκεκριμένα ο Κώστας Καραμανλής αναφερόμενος στην παρακολούθηση των συνομιλιών του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη.

Το να προκλήθηκαν τα γεγονότα αυτά από κυβερνητική πρωτοβουλία είναι πέρα από όριο νοσηρής φαντασίας» τόνιζε ο πρώην πρωθυπουργός συμπληρώνοντας ωστόσο σε μια αποστροφή γεμάτη νόημα αναφορικά με τις ευθύνες της κυβέρνησης Μητσοτάκη: «Παραμένει επιτακτική ανάγκη να ξεκαθαριστεί ποιοι ζήτησαν κάτι τέτοιο και ποιοι και πως το ενέκριναν»

«Η επίκληση του απορρήτου σε τέτοιες περιπτώσεις υποτάσσεται στην ανάγκη κάθαρσης του δημόσιου βίου. Όλα στο φως και από εκεί και πέρα απαραίτητες και με διακομματική συνεργασία οι διορθώσεις του θεσμικού πλαισίου που διέπει και την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και την εν γένει λειτουργία των μυστικών υπηρεσιών. Αυτά τα στοιχειώδη για να αποτραπεί η περεταίρω απαξίωση των θεσμών», κατέληξε ο Κώστας Καραμανλής στην παρέμβασή του, την οποία συνόδευσε με μια σκωπτική μαντινάδα που κάλλιστα μπορεί να εκληφθεί ως μήνυμα προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη:

Άλλο το να ‘σαι αετός και άλλο να τον κάνεις

Άλλο το να θωρείς κορφές κι άλλο να τις φτάνεις

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

1 Σεπτεμβρίου 2022 στις 12:45 μ.μ.

Σιγά, ξύπνησε το φασιστο-σίχαμα του "σεμνά και ταπεινά, το "πολιτικό κεφάλαιο" σύμφωνα με τον ΑΡΔ Ρουσσόπουλο που του έφτιαχνε την εικόνα, για να φανεί σοβαρός ένας εντελώς ανίκανος δεξιός "πολιτικός" ο οποίος το μόνο που κατάφερε ήταν να θέσει τα θεμέλια της καταστροφής αυτής της δύσμοιρης χώρας με την επιτήρηση (ουσιαστικά πρώτο μνημόνιο) το 2005 και εντεύθεν και μέσω του άκρατου ιδιωτικού τραπεζικού δανεισμού την 5ετία της "κυβέρνησής" του να υπονομεύσει το μέλλον των ελλήνων πολιτών για πάνω από 100 χρόνια. Όλοι οι δεξιοί ίδιοι είναι. Ο μακαρίτης ο παππούς μου πολύ σωστά έλεγε: "Οι δεξιοί είναι σαν τους λύκους, ποτέ δεν αλλάζουν τα χούγια τους (συνήθειες)...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger