Home » , » Ο ναζί Πλεύρης υπερασπίζεται του ναζιστές που έδειραν τον γιο του ....

Ο ναζί Πλεύρης υπερασπίζεται του ναζιστές που έδειραν τον γιο του ....

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022 | 10:14 μ.μ.

Ενα παραπολιτικό σχολιάκι που δείχνει όμως και την συνέπεια λόγων και έργων των νεοναζί. Σε ανύποπτο χρόνο, -Αύγουστος του 2019- είχαμε μια ανάρτηση την οποία τιτλοφορούσαμε "Λέτε να παρακολουθήσουμε τα ναζίδια να παίζουν ξύλο μεταξύ τους;". Σ' αυτή υπάρχει ένα βίντεο στο οποίο παρακολουθούμε ένα απίστευτο ξεκατίνιασμα μεταξύ του Κώστα Πλεύρη και του Ηλία Κασιδιάρη. Λίγο ακόμα και θα πλακωνόταν στις γροθιές αναμεταξύ τους. 

Ο πατήρ Πλεύρης κατηγορούσε δημοσίως την Χρυσή Αυγή ότι μέλη της "έδειραν τον γιο του και γρονθοκόπησαν τον Αδωνι Γεωργιάδη" καθώς και άλλους ομοϊδεάτες του. Μάλιστα σημειώναμε τότε: "Θέλουμε να πούμε δηλαδή ότι δεν υπάρχει μια απλή αντιπαράθεση, αλλά πραγματικό μίσος μεταξύ αυτών των δυο, αλλά και ότι γενικότερα ο Πλεύρης και η ομάδα του μισούν βαθιά την Χρυσή Αυγή. (Είχε φτάσει στη σημείο ο Πλεύρης να πει σε τηλεοπτική του εκπομπή "καλύτερα ένας εθνικιστής να ψηφίσει το ΚΚΕ, παρά την Χ.Α").

Με αυτά τα δεδομένα και το ότι η αντιπαράθεση μεταξύ των πρώην "συναγωνιστών" του Μιχαλολιάκου δείχνει να ξεφεύγει δεν αποκλείεται να δούμε τα ναζίδια να παίζουν ξύλο αναμεταξύ τους".

Σήμερα στο δικαστήριο ο "ιδεολόγος" δικηγόρος ναζί, υπερασπίστηκε την δράση της οργάνωσης, που έδειρε τον γιό του. 

Υ.Γ: Δεν είναι εντυπωσιακό ότι ο δικηγορικός σύλλογος δεν αντιδράει και εξακολουθεί να έχει μέλος του ένα δηλωμένο ναζί;

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

8 Οκτωβρίου 2022 στις 9:14 π.μ.

Το ξυλο βεβαια αυτο ηταν το διαβατηριο του γιου Πλευρη προς το "δημοκρατικο" τοξο.Ετσι πειστηκαν και οι πρεσβειες που ειχαν αντιρρηση οτι το οαιδι δεν ειναι ναζιστης

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger