Home » , » Ο Αλή Μπαμπά και οι σαράντα κλέφτες του, ωχριούν μπροστά στους "αρίστους" με τους οποίους έχουμε μπλέξει, αν αληθεύει η ανάρτηση Πολάκη!

Ο Αλή Μπαμπά και οι σαράντα κλέφτες του, ωχριούν μπροστά στους "αρίστους" με τους οποίους έχουμε μπλέξει, αν αληθεύει η ανάρτηση Πολάκη!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022 | 1:47 π.μ.

Το πασίγνωστο ρητό "όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε" έχει τις ρίζες του από τις λειτουργίες της Μεγάλης Εβδομάδας. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τον συγγραφέα και λογοτέχνη  Νίκο Σαραντάκο από την αφήγηση για τη Μαρία Μαγδαληνή που πήγε στον τάφο και πρώτη «εώρακε τον Κύριον», σε συμφυρμό με τον ύμνο του Πάσχα «Προλαβούσαι τον όρθρον αι περί Μαριάμ». Σύμφωνα με τον ίδιο πλάστηκε η φράση αυτή, για κάτι που δεν επαρκεί για όλους, επομένως χρειάζεται ταχύτητα για να προφτάσει κάποιος να το αποκτήσει – ή για πρόσκαιρες ευεργετικές διατάξεις που πρέπει να σπεύσει κάποιος να επωφεληθεί.

Ως γνωστό λοιπόν, όλα τα νεοδημοκρατικά στελέχη είναι ευσεβής Χριστιανοί -από τον Μητσοτάκη μέχρι τον Άρχων Οφφικιάλιος- και δεν μπορούν να μην λαμβάνουν σοβαρά υπ' όψιν ρητά που έχουν τις ρίζες τους στην θρησκευτική μας παράδοση. 

Και φυσικά τα παραπάνω δεν περιέχουν κανένα υπονοούμενο σε σχέση με οικονομικές δοσοληψίες. Εχουν καθαρά πνευματική χροιά και εστιάζονται στο άσμα "Η σωτηρία της ψυχής είναι πολύ μεγάλο πράγμα" και ειδικά στον στοίχο "και αν προλάβεις να μετανοήσεις". Εδώ εννοούμε ότι "χρειάζεται ταχύτητα" που αναφέρει η προσαρμοσμένη στα καθ΄ ημάς, με τις ευαγγελικές ρίζες ρήση "όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε". .

Ασχετα τα παραπάνω. 

Ερχόμαστε στο θέμα μας που δεν είναι άλλο παρά μια αποκαλυπτική ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό του στο facebook ο Παύλος Πολάκης. Αναφέρεται στο γνωστό ευσεβές μέλος του χριστεπώνυμου πληρώματος, βουλευτή Μαγνησίας, της Ν.Δ. Κώστα Μαραβέγια. 

Ο πρώην αν. υπουργός Υγείας επικαλείται στοιχεία που συνέλεξε ο τομέας Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, για να μας αποκαλύψει ότι το κυβερνητικό στέλεχος χρηματοδότησε με εκατομμύρια ευρώ τον οικογενειακό του προϋπολογισμό με εκατομμύρια ευρώ μέσω του Αναπτυξιακού Νόμου, κατά παράβαση του Συντάγματος και των νόμων και με μια απίθανη διαδικασία!

Είναι απίστευτα απολαυστικός ο γραπτός τρόπος που χρησιμοποιεί ο Πολάκης για να εκφράζει τις απόψεις του (Αυτός είναι και ο λόγος που έχει απέναντι του μια σειρά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Από τον Μπίστη και τον Κούλογλου, μέχρι τον Φίλη). Εκφράσεις, ας πούμε "ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΙΑΓΡΑΨΕ ΤΟΝ (σιγά μην το κάνεις, ο οργανωτής στο φαγοπότι είσαι ΕΣΥ!!)" ή "ΑΡΧΙΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ, προστάτη της Κοζα που μας κυβερνά  ..", και "Ελεεινοί δημοσιογραφισκοι τύπου Υποφαντη, των πετσωμενων καναλιών τύπου ΣΚΑΙ-ΞΕΦΤΙΛΕΣ,STAR ,MEGA κλπ", είναι αυτές που τον καθιέρωσαν σαν ηγέτη του ρεύματος "Πολακισμού".

Πέρα απ' την πλάκα τώρα. Αν ισχύουν τα όσα αναφέρονται παρακάτω στην ανάρτηση του Συριζαίου βουλευτή τότε ο Αλή Μπαμπά και οι σαράντα κλέφτες τους ωχριούν μπροστά σ' αυτούς με τους οποίους έχουμε μπλέξει! (Οι υπογραμμίσεις είναι δικιά μας παρέμβαση): 

ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ σου έδωσα ένα τέταρτο περιθώριο να ΔΙΑΓΡΑΨΕΙΣ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΝΔ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ!!

ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ! 

ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΔΩ τα κατορθώματα του «άριστου και υπέρλαμπρου πατέρα του έθνους» ΚΩΣΤΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ, με τα στοιχεία που συνέλεξε ο ΤΟΜΕΑΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ:

Η ιστορία έχει ως εξής: Βάσει του άρθρου 57 του Συντάγματος οι βουλευτές απαγορεύεται (με ποινή έκπτωσης από το αξίωμα) να μετέχουν σε εταιρείες, οι οποίες συνάπτουν με το Δημόσιο συμβάσεις επενδυτικού ή αναπτυξιακού χαρακτήρα (δηλ. που επιχορηγούνται από τον Αναπτυξιακό Νόμο). 

Ο "άριστος" βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ, Κώστας Μαραβέγιας, υπέβαλε φάκελο στο Υπουργείο Ανάπτυξης με υπό ίδρυση εταιρεία για να χρηματοδοτηθεί από τον Αναπτυξιακό για επένδυση 11εκ. στον Βόλο (Κέντρο Αποκατάστασης). 

Αμέσως αφότου εγκρίθηκε οριστικά η επένδυση (10.1.2022), σύστησε στο όνομα της γυναίκας του (Μαρία Τόπα, ασφαλίστρια!!) μονοπρόσωπη ΙΚΕ με κεφάλαιο 5.000 ευρώ. 

Στο καταστατικό της σύστασης ακόμα και το email που αναγραφόταν, ήταν το δικό του (maravegiaskostas@gmail.com). 

Συνολικό ποσό επιχορήγησης: 4.252.254 ευρώ!!

Τα υπόλοιπα χρήματα της επένδυσης (περίπου 6.750.000) πρέπει με βάση τον αναπτυξιακό νόμο να προέρχονται είτε από ίδια κεφάλαια είτε από τραπεζικό δάνειο. 

Στο πόθεν έσχες του εμφανίζει μαζί με τη γυναίκα του τραπεζικές καταθέσεις περίπου 37.000 ευρώ και ΟΦΕΙΛΕΣ προς Τράπεζες ύψους 292.000 ευρώ!!!!!!!!!

Ποια Τράπεζα και με ποιον τρόπο προέγκρινε δάνειο στη συγκεκριμένη εταιρεία και σε τι ύψος; 6,5 εκ.ευρώ σε εταιρεία με κεφάλαιο 5χιλ.;;; 

(Σύμφωνα με πληροφορίες η Τράπεζα είναι η Πειραιώς.) 

Τρία θέματα ανακύπτουν: 

1) Νομικό, καθώς πρόκειται για έμμεση παραβίαση της διάταξης του Συντάγματος. 

2) Πολιτικό και ηθικό, καθώς βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος παίρνει "αέρα" 4,2εκ. από το δημόσιο ταμείο, ενώ οι περισσότεροι δεν βλέπουν ούτε με κυάλια τον Αναπτυξιακό. 

3) Τραπεζικό, καθώς του προενέκριναν δάνειο (όσο κι αν είναι) ενώ δεν πληροί τις προϋποθέσεις.

ΚΩΣΤΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ, ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΧΘΕΣ!!

ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΙΑΓΡΑΨΕ ΤΟΝ (σιγά μην το κάνεις,ο οργανωτής στο φαγοπότι είσαι ΕΣΥ!!)

ΥΓ1: ΑΡΧΙΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ, προστάτη της Κοζα Νοστρα που μας κυβερνά, για αυτό το δάνειο του βουλευτή της ΝΔ , θα κάνεις συνεδρίαση του εποπτικού συμβουλίου της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;;;;;;

Η μόνο το δικό μου, καθόλα ΝΟΜΙΜΟ ΔΑΝΕΙΟ των 100.000 ευρώ ήταν επικίνδυνο για την ευστάθεια του Τραπεζικού μας συστήματος;;;

ΥΓ2.Ελεεινοί δημοσιογραφισκοι τύπου Υποφαντη ,των πετσωμενων καναλιών τύπου ΣΚΑΙ-ΞΕΦΤΙΛΕΣ,STAR ,MEGA κλπ, δεν θα διακόψετε το πρόγραμμα σας για να κάνετε αναλυτική παρουσίαση αυτής της εξοργιστική ΔΙΠΛΗΣ, αέρα, χρηματοδότησης του βουλευτή της ΝΔ ,όπως κάνατε με μένα;;;;;

Θα πάτε σε κάνα ATM να δείτε αν βγάζει 4,2 εκατομμύρια η 6,7 εκατομμύρια ευρώ;;;;

ΟΛΑ ΕΔΩ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ!!!

Στις φώτο τα στοιχεία

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger