Home » , » Αγρια καταστολή από ΜΑΤατζήδες με δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου λάμψης στα Εξάρχεια (Βίντεο)

Αγρια καταστολή από ΜΑΤατζήδες με δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου λάμψης στα Εξάρχεια (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022 | 11:54 μ.μ.


Για μια φορά ακόμα τα "κατορθώματα" της ένστολης αλητείας των υφισταμένων του υπουργού μπάτσων και καταστολής, ξεπερνάνε τα ελληνικά σύνορα. Αυτή την φορά με αφορμή τον ξυλοδαρμό που δέχτηκε ο Αμερικανός δημοσιογράφος Thomas Ryan.από τα "όργανα", όταν κάνοντας την δουλειά του, καλύπτοντας την πορεία πολιτών στα Εξάρχεια  κατά των εργασιών στον λόφο Στρέφη δέχτηκε την "περιποίηση" από τα όργανα της τάξης.

«Ευχαριστώ τον Έλληνα αστυνομικό που με έδειρε απόψε ενώ τραβούσα ως δημοσιογράφος», αναφέρει στο τουιτάρισμα του στο οποίο παραθέτει σχετικό βιντεάκι, το οποίο ενώσαμε με άλλα δυο σχετικά απ' αυτά που κυκλοφορούν στο twitter και σας παραθέτουμε το αποτέλεσμα.

Μια εντελώς ειρηνική πορεία δέχτηκε άγρια καταστολή με δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου λάμψης ενώ δημοσιεύματα κάνουν λόγο για δυο τραυματίες από άγριο ξυλοδαρμό.

Πάντως αυτή η συνεχώς κλιμακούμενη ένταση της κρατικής βίας, τίποτα το καλό δεν προμηνύει. Το πρωί οι ΜΑΤατζήδες λειτουργώντας σαν μπράβοι της εργοδοσίας επιτέθηκαν στους απεργούς εργάτες της επιχείρησης "Μαλαματίνα". Τώρα χρησιμοποιούν άκρατη βία σε μια πορεία πολιτών στην οποία συμμετέχουν οικογένειες με τα παιδιά τους ... 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger