Home » , » Π. Πολάκης: "Δεν μας κυβερνάει η κυβέρνηση, μας κυβερνάει εγκληματική συμμορία με τακτικές Κόζα Νόστρα". (Βίντεο)

Π. Πολάκης: "Δεν μας κυβερνάει η κυβέρνηση, μας κυβερνάει εγκληματική συμμορία με τακτικές Κόζα Νόστρα". (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022 | 1:35 π.μ.

Για κάποιο λόγο το πρόγραμμα που "γράφαμε" την παρουσία του Π. Πολάκη, στην μεταμεσονύχτιο εκπομπή της Νατάσας Γιάμαλη, μας "πούλησε" και ο ήχος ακούγεται ετεροχρονισμένα. Την κατανόησή σας. 

Την άποψη μας για την παρουσία και την πολιτική διαδρομή του "αψύ Σφακιανού", -όπως έχει χαρακτηρίσει τον βουλευτή του κόμματος του, ο Α. Τσίπρας-, την έχουμε εκφράσει
Δεν έχουμε όμως κανένα πρόβλημα, μιλώντας πάντα με αστικούς όρους, να αναγνωρίσουμε ότι το "ρεύμα" που έχει δημιουργήσει μέσα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο "Πολακισμός", όχι μόνο είναι διακριτό, αλλά πιθανόν να είναι είναι κυρίαρχο, τουλάχιστον στην εκλογική βάση του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή τουλάχιστον είναι η αίσθησή μας.

Στα 17 σχεδόν λεπτά που κρατάει το παρακάτω βιντεάκι, ακόμα τον πρώην αν υπουργό να μας λέει ότι δεν περίμενε "τόσο λαμόγιο" τον βουλευτή της Ν.Δ Κων. Μαραβέγια, κάνει αναφορά σε κάτι "τσόλια και ραμολιμέντα της δημοσιογραφία τύπου Υποφάντη" και προσθέτει: "δεν μας κυβερνάει η κυβέρνηση, μας κυβερνάει εγκληματική συμμορία με τακτικές Κόζα Νόστρα".

Αυτό το χαρμάνι να παρουσιάζει στοιχεία συνδυασμένα με λαϊκίστικο και προκλητικό λόγο, που παρουσιάζει ο Π. Πολάκης είναι η ιδανική συνταγή για να τον κάνει αγαπητό σε μια πολύ μεγάλη μερίδα του κόμματός του. 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger