Home » , , » Για το έγκλημα της κυβερνητικής συμμορίας.

Για το έγκλημα της κυβερνητικής συμμορίας.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022 | 3:42 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Τα εμβόλια είναι αναποτελεσματικά. Τι θα πει αναποτελεσματικά; Δεν έχουν αποτέλεσμα τουλάχιστο αυτό που μας έλεγαν στην αρχή. «99% και κάμποσα εννιάρια από πίσω». Το είδαμε από τα στοιχεία του ΕΟΔΥ. Μέχρι να έρθουν, είχαμε 4.606 θανάτους. Ακόμα και μέχρι να περάσουμε το 50% στους εμβολιασμένους, είχαμε συνολικά λιγότερους θανάτους!

Τα στοιχεία συντριπτικά: Ως τις 3 Αυγούστου 2021, που περάσαμε το 50% των πλήρως εμβολιασμένων, είχαμε 12.997 θανάτους. Σήμερα έχουμε 33.111, δηλαδή 20.114 παραπάνω! Είναι αυτό ένδειξη αποτελεσματικότητας; Αντί να σταματήσουν οι θάνατοι, αυξήθηκαν! Ρωτήσαμε ΓΙΑΤΙ;

Μας λένε «δεν υπάρχει 100% αποτελεσματικό φάρμακο ή εμβόλιο». Σωστά, άλλο όμως να κολλήσει κάποιος μια στις τόσες, κι άλλο να κολλάνε δεκάδες χιλιάδες καθημερινά και να πεθάνουν χιλιάδες εμβολιασμένοι.

Επιπλέον δεν καταλαβαίνουν κάποιοι, τι γράφουμε. Όταν οι ίδιοι λένε πως τα εμβόλια δεν είναι 100% αποτελεσματικά, έρχονται στα λόγια μας, αφού γι αυτό ακριβώς ζητάμε επιπλέον φάρμακα για όσους αρρωστήσουν, ΜΕΘ, γιατρούς, νοσοκομεία, εξοπλισμό κλπ.

Το ξαναλέμε να το χωνέψουν. Έχουμε χάσει αγαπημένους ανθρώπους μας και δεν πρόκειται να τ’ αφήσουμε έτσι. Θυμίζουμε επίσης πως ο τσαρλατάνος θεοποιεί ένα φάρμακο, όπως κάνει γνωστός ακροδεξιός αρχηγός κόμματος, ενώ ο επιστήμονας κοιτάζει τα στοιχεία. Αν κάτι δεν είναι καλό, φτιάχνει άλλο και ενημερώνει, όπως οφείλει, για τα αποτελέσματα.

Τα αποτελέσματα είναι καταδικαστικά για τη γαλάζια συμμορία δολοφόνων. Ο Λύτρας δίνει μια εξήγηση στην αύξηση των θανάτων. Οι άνθρωποι δεν είχαν ΜΕΘ, τους άφησαν αβοήθητους, κι από αυτούς πέθαναν σχεδόν όλοι, πάνω από το 97%! Αυτό είναι έγκλημα, δολοφονία, μαζική εκτέλεση.

Κάναμε (κακώς) ό,τι μας έλεγε η κυβέρνηση και τα ΜΜΕ. Φυλακιστήκαμε τρομοκρατημένοι στα σπίτια μας. Φορέσαμε μάσκες ακόμα και έξω στο δρόμο. Στέλναμε SMS για να βγούμε από το σπίτι μας. Παίρναμε τις δόσεις των εμβολίων. Τι καταφέραμε; Χουντικά μέτρα, ψήφιση αντεργατικών νόμων, σκάνδαλα, πρόστιμα και το χειρότερο; Από τους πρώτους στους θανάτους από κορονοϊό παγκοσμίως!

Γιατί δεν πήραμε γιατρούς, δε φτιάξαμε νοσοκομεία, αλλά προσλάβαμε μπάτσους και παπάδες! Γιατί αντί να δώσουν φάρμακα, μοίραζαν πρόστιμα, ξύλο και συκοφαντίες. Σήμερα τα ίδια παλιοτόμαρα, που ήθελαν πρόστιμα σε όσους δεν έκαναν τη δόση τους, βγάζουν το σκασμό για την υποχρεωτικότητα των νέων εμβολίων. Είναι τα καθάρματα που κατηγορούσαν τους νέους, τη μουσική, τα περίπτερα, τα ίδια τους τα θύματα! Σήμερα δε μιλάνε πια ούτε για μάσκες, αφού είδαμε όλοι την κοροϊδία με τους τουρίστες.

Δε θα ξεχάσουμε, δεν θα μας φιμώσουν και σίγουρα θα ζητήσουμε να πάνε πολλές φορές ισόβια για το μεγαλύτερο έγκλημα από την Κατοχή. Μητσοτάκη δολοφόνε, τον πέρασες τον πατέρα σου, τον αποστάτη! Σβήσε τουλάχιστο τα πρόστιμα, γιατί παραβιάζεις κανόνες του ΟΗΕ. Πάρε αμέσως πίσω τους υγειονομικούς που έδιωξες. Θα σώσουν ζωές. Αν δεν το κάνει ο κατά συρροή δολοφόνος, οφείλει να το επιβάλλει αμέσως ο κόσμος, τα θύματα της εγκληματικής του πολιτικής.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger