Home » , » Φτύσιμο" στον Μπακογιάννη από τους χρήστες του twitter

Φτύσιμο" στον Μπακογιάννη από τους χρήστες του twitter

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022 | 5:16 μ.μ.

Δεν έχουμε ασχοληθεί ιδιαίτερα για το ποιος υπήρξε ο Ζάχος Χατζηφωτίου που έφυγε χτες από τη ζωή σε ηλικία 99 ετών, και φυσικά δεν δίνουμε καμιά σημασία στις βιογραφίες του που υπήρξαν στο διαδίκτυο με αφορμή τον θάνατο του. 

Το ότι σκορπάει τα λεφτά των Αθηναίων δημοτών σαν να καρποφορούν στο περιβόλι του παππού του, ο πορφυρογέννητος δήμαρχος της πρωτεύουσας είναι το θέμα μας. 
Τουλάχιστον εμείς δεν θυμόμαστε ποτέ κανέναν πατριώτη, χωρίς εισαγωγικά, απ' αυτούς που έδωσαν μάχες συμμετέχοντας στην Εθνική Αντίσταση, ούτε πρόσωπα που αφιέρωσαν όλες τις δυνάμεις τους, σαν τον πρώην δημοτικό σύμβουλο Αθήνας, Λέων Αυδή, για να υπηρετούν τους πολίτες της Αθήνας, να τον τιμάει ο δήμος με κηδεία δημοτικής δαπάνης. Αυτοί δεν είχαν την αξία του Ζάχου Χατζηφωτίου; (Ρητορική προφανώς η ερώτηση)

Οπως είπαμε, λοιπόν, δεν ξέρουμε την "προσφορά" του ¨κοσμοπολίτη πατριώτη" Ζάχου στην πατρίδα,


Υπάρχει όμως ένα διαφωτιστικό κείμενο στην ιστοσελίδα "Μηχανή του Χρόνου" που αξίζει κάποιος να του ρίξετε μια ματιά.

Κάτι όμως έχουμε διαβάσει όμως για την "προσφορά" του Μητσοτακέικου τα χρόνια που η χώρα μας ήταν υπό την στρατιωτική κατοχή των Γερμανών. Ανημέρωτοι για τα περασμένα δρόμενα του Χατζηφωτίου, πληροφορημένοι για την ιστορία του παππού του δημάρχου Αθήνας.

Από κει και πέρα να σας δώσουμε μια γεύση από την υποδοχή που είχε από τους χρήστες του twitter, αυτή η πρωτοβουλία του Κ. Μπακογιάννη:










Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

1 Οκτωβρίου 2022 στις 5:29 μ.μ.

Αν θυμάται κάποιος παλιός, ποιος χρησιμοποίησε την έκφραση Ζάχος Χατζηπαπαρας;

2 Οκτωβρίου 2022 στις 12:02 π.μ.

@Πειραιώτης Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ.ΠΙΣΩ , ΣΤΟ '80.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger