Home » , » Μέγας Κομπογιαννίτης

Μέγας Κομπογιαννίτης

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022 | 12:00 μ.μ.

 Γράφει ο mitsos175

Ο Τσίοδρας είναι πανικόβλητος. Ξέρει τι έρχεται, δεν υπάρχει περίπτωση να ξεχάσουμε και να συγχωρήσουμε τη δολοφονία των ανθρώπων μας εξ’ αιτίας της απαξίωσης του ΕΣΥ, έτσι άρχισε τις δικαιολογίες. Βασικά τις κουταμάρες. Μια λέξη δυο ψέματα! Έχουμε και λέμε.

Είπε πως «εκατομμύρια θάνατοι προλήφθηκαν από το εμβόλιο». Σε άλλες χώρες που είχαν και ΜΕΘ, φάρμακα, γιατρούς κλπ ίσως, εδώ και εμβολιαστήκαμε και πεθάναμε. 4.606 νεκροί μέχρι να έρθει το εμβόλιο, 12.997 μέχρι να εμβολιαστεί η πλειοψηφία, 33.200 σήμερα. Αφαίρεση ξέρει.

«Η προστασία μειώνεται σταδιακά μετά τους 4 μήνες η πιθανότητα προστασίας από την αρχική λοίμωξη είναι γύρω στο 30% με 40%». Τι ιός είναι αυτός που δεν κάνουμε αντισώματα; Η Ιατρική λέει πως αν κάποιος αναρρώσει από μια ασθένεια αποκτά αντισώματα για πάρα πολύ καιρό, αν όχι για όλη του τη ζωή. Αν ο ιός μεταλλάσσεται – όπως γίνεται με τη γρίπη – θέλουν νέα εμβόλια κι όχι δόσεις των παλιών. Μετά μην αναρωτιέται γιατί «μόνο το 15% των άνω των 60 ετών στην Ευρώπη και την Ελλάδα έχει εμβολιαστεί με 4η δόση». Συνέβαλλε τα μέγιστα για να απαξιωθεί η Ιατρική Επιστήμη, αφού την υπέταξαν στο κομματικό συμφέρον.

Προσέξτε ψέμα: «Τα εμβόλια μας προστατεύουν από την σοβαρή νόσο και τον θάνατο, όχι τόσο από την μόλυνση και θέλουμε άλλα εμβόλια». Είναι τρομερό ψέμα γιατί τα εμβόλια τα κάνουμε για να μην αρρωστήσουμε, κι όχι για να πεθάνουμε «λίγο». Αυτό το «ολίγον έγκυος» δεν μόνο λάθος, είναι ύποπτο.

Προσπαθεί να δικαιολογήσει το έγκλημα με το να μιλήσει γενικά. «Η ανθρωπότητα έκανε τεράστια λάθη στην αντιμετώπιση του covid 19». Η Ελλάδα και κάποιες άλλες χώρες έκαναν εγκλήματα. Ούτε ισχύει πως δήθεν άργησαν να πάρουν μέτρα. Δεν πήραν τα σωστά μέτρα, μας φυλάκισαν, παίρναμε άδεια να βγούμε από το σπίτι μας, οι ΑΡΔ μας κατηγορούσαν αν μας έβλεπαν στο δρόμο, όπως έκαναν με τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης (αν θυμάστε), μας έλεγαν για μουσική, περίπτερα, παγκάκια κι άλλες τέτοιες ανοησίες.

Τα σωστά μέτρα ήταν χτίσιμο νέων νοσοκομείων και πρόσληψη γιατρών. Ξέρουμε καλά τι έγινε. Η Κίνα, η Κούβα, η Βόρειος Κορέα, ακόμα και η Σουηδία που δεν πήρε κανένα μέτρο, τα πήγαν πολύ καλύτερα από μας, η κυβερνητική συμμορία άφησε τον κόσμο να πεθάνει αβοήθητο, χωρίς ΜΕΘ, χωρίς φάρμακα. Τα λιγοστά φάρμακα ήταν για τους «εκλεκτούς».

Ο Μητσοτάκης και όλοι αυτοί έχουν αίμα στα χέρια τους. Απαιτούμε την τιμωρία τους. Τα μέτρα στην Ελλάδα ήταν τα σκληρότερα, παρόλα αυτά είχαμε λόγω της διάλυσης του ΕΣΥ τους περισσότερους νεκρούς.

Ο ίδιος ο δεξιός ψάλτης είναι συνυπεύθυνος στην καπηλεία των εμβολίων από την κυβέρνηση και την καχυποψία που προκλήθηκε στον κόσμο εξ αιτίας των ηλιθιοτήτων που ξεστόμιζε η ΔΑΠ λοιμωξιολόγων.

Τέλος οφείλουν να ζητήσουν συγνώμη από τους Υγειονομικούς που έδιωξαν, να τους προσλάβουν ξανά, όπως επίσης να καταργήσουν τα άδικα εξωφρενικά πρόστιμα στους άνω των 60 αλλά και να επιστρέψουν κάθε πρόστιμο που έβαλαν την περίοδο της καραντίνας. Υπενθυμίζουμε πως τα πρόστιμα αυτά είναι παράνομα με τη βούλα του ΟΗΕ και πως η χώρα μας υποτίθεται πως «σέβεται το διεθνές δίκαιο». Ή το θυμάται μόνο όταν πρόκειται για πολυεθνικές κι εφοπλιστές, για να παίξει θέατρο με το Σουλτάνο;

Τσίοδρα, μην κουράζεσαι, καταλάβαμε. 33.200 νεκροί εξ αιτίας σας. Ρίξε κάνα δάκρυ, που τα έχεις πρόχειρα.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

8 Οκτωβρίου 2022 στις 12:40 π.μ.

Σωστό το άρθρο σου mitsos175. Αυτά όμως τα έλεγα (και όχι μόνο εγώ αλλά και άλλοι όπως ο ninja) πριν από περίπου 2 χρόνια, τότε όποιος σχολίαζε και προειδοποιούσε κατά των εμβολίων της πλάκας και κατά του Σ. Τσιόδρα - Μέγκελε ήταν "ψεκασμένος", "συνωμοσιολόγος", "αντιεμβολιαστής" και λοιπές μη χαρακτηρίσω τι και κοπεί το σχόλιο...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger