Home » , » "Ιερά" κηρύγματα .... και στην μέση ένας "μακελάρης"

"Ιερά" κηρύγματα .... και στην μέση ένας "μακελάρης"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022 | 2:11 μ.μ.


Επανέρχεται με ηλεκτρονικό της μήνυμα αναγνώστρια και τακτική επιστολογράφος του ιστότοπου μας, σε ένα θέμα που φαίνεται ότι την ιντριγκάρει. Και αυτό έχει σχέση «θαυματοποιό» παπά των "Αγίων" Ισιδώρων, Δημήτριο Λουπασάκη, και τις μηνύσεις που μοιράζει δεξιά κι αριστερά ο δικηγόρος, διαχειριστής της ιστοσελίδας ekklisiaonline, Ανδρέας Μ. Καραγιάννης, σε όποιον τολμήσει να αμφισβητήσει τα "θαύματα" που πραγματοποιεί με τον Τίμιο Σταυρό του, αυτός ο ιερωμένος.

Επειδή η σύνταξη και το λεξιλόγιο του e-mail δεν επιτρέπει την αυτούσια αναπαραγωγή του, αναδημοσιεύουμε την ουσία του με δικές μας παρεμβάσεις:

Πριν μέρες σας έγραφα για τις μηνύσεις που ανακοίνωσε ότι θα κάνει ο υπεύθυνος του σάιτ ekklisiaonline σε όσους αμφισβητούν τα "θαύματα" που κάνει που φτάνουν "μέχρι να ανασταίνει νεκρούς" ο απατεώνας π. Δημήτριος. Αφού, λοιπόν έχει αναλάβει την υπεράσπιση της πίστης από τους εχθρούς της, γιατί δεν καταφεύγει στην δικαιοσύνη κατά του εκδότη της εφημερίδας "Μακελειό" που σήμερα κυκλοφορεί με απίστευτες κατηγορίες σε βάρος του Αρχιεπικόπου; Οταν ο κ. Α. Καραγιάννης ανακοινώνει ότι θα προσφύγει στα δικαστήρια όσους κατηγορούνε για αγύρτη και θεομπαίχτη τον ιερέα των Αγ. Ισιδώρων προδικάζοντας ότι "το ψέμα τους θα αποδειχτεί και ζητάνε όλοι ΣΥΓΝΩΜΗ γονατιστοί", γιατί δεν κάνει το ίδιο και για τον Στ. Χίο και για τα "καβαλαρίκια" στην "ροζ σπηλιά της ακολασίας" που κατηγορεί τον "ψευτοάγιο"; 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger