Home » , » Άμα κουνιούνται τα καθάρματα;

Άμα κουνιούνται τα καθάρματα;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022 | 1:49 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ο πατέρας που φταίει σίγουρα είναι ο πα-τέρας του βιαστή – νταβατζή νεοδημοκράτη, ο οποίος είπε για το ανήλικο θύμα του γιού του «Άμα του κουνιόταν…»! Πόσο αισχρή και άθλια μπορεί να γίνει μια πρόταση;

Έχω ακούσει κι άλλες φορές αυτή τη «δικαιολογία» για τους βιασμούς. Ο μόνος που προκαλεί είναι ο βιαστής. Είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για τον παιδοβιασμό ή το βιασμό. Στο συγκεκριμένο ειδεχθές έγκλημα υπάρχουν 214 κτήνη, τέρατα, καθίκια του κερατά, των οποίων απαιτούμε να μάθουμε ΟΛΑ τα ονόματα. Δε θα περάσει κανένα ξέπλυμα.

Το κάθαρμα λοιπόν, ο Ηλίας Μίχος, πήρε μαθήματα από το επίσης κάθαρμα, το σκουλήκι, τον πατέρα του. Ο δήθεν «καλός οικογενειάρχης» με τη σύζυγο που ήθελε να κουκουλώσει τη υπόθεση για να μη χάσει τη θέση της στο δήμο, είναι το σάπιο μήλο που έπεσε κάτω από τη σάπια μηλιά.

Έχουμε καταγγείλει την κουλτούρα του βιασμού. Κανένα θύμα δε φταίει. Πόσο μάλλον όταν το θύμα είναι παιδί. Η τακτική να ρίχνουν το φταίξιμο των εγκλημάτων τους στα θύματά τους είναι χαρακτηριστική στη ΝΔ. Οι δολοφόνοι της γαλάζιας εγκληματικής οργάνωσης το έκαναν με την πανδημία, όπου «έφταιγαν» όλοι οι άλλοι εκτός από τους ίδιους που υποβάθμισαν το ΕΣΥ και δολοφόνησαν τον κόσμο.

Η κουλτούρα του βιασμού καλλιεργείται συστηματικά μέσα στη δεξιά οικογένεια. Το αρπακτικό μαθαίνει πως δε φταίει αυτό που είναι τέρας, φταίει το θύμα! Είναι μια ολόκληρη ιδεολογία της δεξιάς, της διαφθοράς δηλαδή, που ξεκινά από την πατριαρχία, έχει ηλίθια στερεότυπα και διαιωνίζεται από τη συνενοχή του αστικού κράτους, των ΜΜΕ και συνοψίζεται στην προκλητική φράση «Αυτή έφταιγε, πήγαινε γυρεύοντας»!

Εκείνοι που προκαλούν, που πάνε γυρεύοντας να κρεμαστούν από τον κόσμο, που έχει αηδιάσει, είναι οι βιαστές και όσοι τους ξεπλένουν. Όπως ο μαλάκας ο πατέρας του βιαστή, όπως οι ΑΡΔ, τα τρολλ, μπάτσοι, δικαστές και βέβαια οι πολιτικοί που είναι συνένοχοι και δίνουν γραμμή.

Έχουμε πει πολλές φορές πως δεν έχει σχέση ούτε το φόρεμα, ούτε συμπεριφορά του θαύματος. Το μόνο που φταίει είναι ο βιαστής που είναι ένα απάνθρωπο κτήνος, ένα τέρας! Πρόκειται για τον ορισμό του φασισμού, που είναι η επιβολή της διεστραμμένης θέλησης του θύτη με τη βία. Πρόκειται για μια βαθειά υποτίμηση της γυναίκας, που υπάρχει σε όλο το τρίπτυχο του Πατρίδα – Θρησκεία – Οικογένεια.

Εκτός από τους μπάτσους, δικαστές, τα ΜΜΕ, οι ρασοφόροι σατανιστές που το παίζουν «εκπρόσωποι του θεού» έβγαλαν το σκασμό για τον επίτροπο της Εκκλησίας ΑΕ. Για άλλα θέματα, που δεν τους αφορούν, έκαναν όχι μόνο ανακοινώσεις αλλά και συγκεντρώσεις. Η μόνη απορία που έχω γι αυτούς είναι, όταν βιάζουν ανήλικα, τα βγάζουν τα ράσα; Όταν ψωνίζουν τεκνά ίσως; Που είναι οι θαυματουργοί άγιοι και ο θεός να κατακεραυνώσει το κάθαρμα που κρατούσε το σταυρό;

Όταν είμαστε ένας απέραντος βόθρος, επιπλέουν τα περιττώματα. Εμείς που αηδιάζουμε αυτή την κατάσταση, δεν πρέπει να μείνουμε με σταυρωμένα χέρια. Απαιτούμε τους άλλους 213 βιαστές ανηλίκων, που μας κουνιούνται πίσω από τα πλυντήρια…

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger