Home » , » Νέα κοινοβουλευτικά νεοδημοκρατικά ήθη: Κοινοβουλευτικό καθήκον η ρουφιανιά.

Νέα κοινοβουλευτικά νεοδημοκρατικά ήθη: Κοινοβουλευτικό καθήκον η ρουφιανιά.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022 | 3:03 μ.μ.

Τα εξουσιαστικά παχύδερμα έχουν ξεφύγει εντελώς. Δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα.  

Πριν λίγο είχαμε μια ανάρτηση που την τιτλοφορούσαμε: "Εξοχα. Χαφιεδισμός και με την βούλα του κοινοβουλίου".  Αναφερόμαστε στην απόφαση της Ολομέλειας της βουλής να μην γίνει άρση της ασυλίας του βουλευτή της Ν.Δ., Κ. Κυρανάκη, ο οποίος σαν κοινός χαφιές και μάλιστα χωρίς κουκούλα, παρουσιάστηκε σε τηλεοπτικό δέκτη για να δημοσιοποιήσει προσωπικά στοιχεία διαδηλωτή.

Αυτό το θέμα τέθηκε στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου. Η απάντηση που δόθηκε μας δείχνει τα νέα ήθη που εισάγει η Ν.Δ στον κοινοβουλευτικό βίο. Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης «λειτούργησε μέσα στα πλαίσια των κοινοβουλευτικών του καθηκόντων και άρα για κάτι τέτοιο δεν διώκεται», μας είπε το κυβερνητικό φερέφωνα. 

Μάλιστα. Αρα από δω και πέρα πρέπει να εμπεδώσουμε ότι η ρουφιανιά και χαφιεδιλίκι και μάλιστα δημόσια εντάσσονται στα κοινοβουλευτικά καθήκοντα των βουλευτών. 

Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι η άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή της ΝΔ ήταν εισαγγελικό αίτημα, καθώς ο Κυρανάκης είχε εμφανιστεί στην τηλεόραση, σε ρόλο του Ηρακλή Πουαρό, "καρφώνοντας" το όνομα, την συλλογικότητα που ανήκει και τις πολιτικές δράσεις νεαρού που είχε ξυλοκοπηθεί άγρια από μπάτσους στην Ν. Σμύρνη. 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger