Home » , , » Ν. Μηταράκης: Ενας ζάμπλουτος εξουσιαστής που πιάστηκε με "την γίδα στην πλάτη", και οι δημοσιολόγοι υπερασπιστές του

Ν. Μηταράκης: Ενας ζάμπλουτος εξουσιαστής που πιάστηκε με "την γίδα στην πλάτη", και οι δημοσιολόγοι υπερασπιστές του

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022 | 4:32 μ.μ.

Μπορεί να διακρίνεται για την ταξική του προσήλωση ο ζάμπλουτος εξουσιαστής που έχει το πόστο του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο με την ευφυία του. Γι' αυτό και οι γκάφες που πέφτει κατά καιρούς είναι θεαματικές. Οπως έγινε και τώρα με το βίντεο που ανάρτησε. 

Συμπληρωματικά στην ανάρτησή μας θα παραθέσουμε κάποια τουιταρίσματα που μας δείχνουν σε τι μέγεθος αυτογελοιότητας μπορεί να σε οδηγήσει ο λεγόμενος κομματικός πατριωτισμός, Και φυσικά όπως τον εννοούν οι δεξιοί. Κι εδώ καλό είναι να θυμηθούμε μια μνημειώδη φράση που είχε πει, ένας ακροδεξιός, μακαρίτης πια εκδότης-δημοσιογράφος. Ο Γρηγόρης Μιχαλόπουλος: "Οι εθνικόφρονες πάνω απ' όλα είναι στομαχόφρονες"

Θα αναφέρουμε, λοιπόν τις διαδικτυακές τοποθετήσεις του "έγκριτου" Νίκου Χατζηνικολάου και του σιτιζόμενου και από τον δημόσιο κορβανά Μπ. Παπαδημητρίου, που θεώρησαν σκόπιμο να υπερασπιστούν το φιάσκο του υπουργού. 

Ας ξεκινήσουμε από το twitt του Μηταράκη που υπήρξε αφορμή για να δημιουργηθεί το θέμα.


Το καραμπινάτο αυτό face news πήρε την απάντησή του από τον διασώστη Ιάσωνα Αποστολόπουλο.


 Να πιαστεί με την "γίδα στην πλάτη" ολόκληρος υπουργός, κάτι που στιγματίστηκε και από άλλους δημοσιολόγους και να μην αντιδράσει προσπαθώντας να τον δικαιολογήσει ο "έγκυρος" Νίκος Χατζηνικολάου; Αυτά δεν γίνονται!

Ε, σε τέτοιες φάσεις να απουσιάζει ο πιθανόν αργόμισθος δημόσιος υπάλληλος Μπάμπης Παπαπαναγιώτου, δεν λέει ... Προσπαθεί κι' αυτός, το κατά δύναμη, να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα ...  


Ηταν τόσο μεγάλη η "πατάτα" του Μηταράκη που μέχρι και ο Κύρτσος τον πήρε στο δούλεμα
 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger