Home » , » Το τελευταίο καρφί στο φέρετρο της χούντας του Μητσοτάκη.

Το τελευταίο καρφί στο φέρετρο της χούντας του Μητσοτάκη.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022 | 2:14 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Μπουκάρουν κάτι τύποι μέσα στο σπίτι σου σπάζοντας την πόρτα! Εγκληματίες είναι φυσικά, αλλά νόμιμοι! Μπάτσοι που πήγαν να πετάξουν έξω μια ηλικιωμένη χωρίς να την αφήσουν να πάρει καν το παλτό της! Αν δεν ήταν ο κόσμος φαντάζεστε τι νίλα θα τραβούσε μέσα στο κρύο η κυρία;

Η σπασμένη πόρτα του σπιτιού που θα μπορούσε να είναι οποιουδήποτε χρωστάει είναι ο πάτος της αστικής δημοπρασίας, το τελευταίο αλλά το πιο χοντρό καρφί στο φέρετρο της χούντας του Μητσοτάκη. Σήμερα έπεσε! Έπεσε από τη σπασμένη πόρτα.

Έπεσε, γιατί στη θέση της συνταξιούχου μπορεί να βρεθούν χιλιάδες συνταξιούχοι, χιλιάδες εργαζόμενοι, μικρομεσαίοι, που δεν μπορούν να πληρώσουν τα τοκογλυφικά δάνεια. Αυτοί πήραν το μήνυμα.

Γι αυτό ακριβώς οι βόθροι των ΜΜΕ έθαψαν την είδηση. Όπου πάμε κι όπου βρεθούμε πρέπει να δείχνουμε τη σπασμένη πόρτα, να την τρίβουμε στη μούρη των δεξιών καθαρμάτων, των τοκογλύφων και άλλων εγκληματιών.

Έπεσε, γιατί ο κόσμος αντέδρασε αμέσως στο έγκλημα και αντιστάθηκε μαζικά. Ούτε εγώ δεν περίμενα τέτοια συμμετοχή. Καλή αρχή, έγινε ένα ακόμα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση.

Ο Μητσοτάκης δεν θα πέσει από τις υποκλοπές. Είναι κάθαρμα, ωτακουστής, αλλά ούτε ο πατέρας του, που έκανε τα ίδια, έπεσε από αυτό. Ο Μητσοτάκης θα πέσει από τη μαύρη αγορά και τους πλειστηριασμούς. Θα πέσει επίσης από το έγκλημα που έγινε στην πανδημία. Ο κόσμος αρκετά υπέφερε.

Εκείνοι που ψήφισαν ΝΔ και χρωστάνε είναι αυτόχειρες. Τους λες και ηλίθιους. Η ΝΔ η ίδια χρωστάει τα περισσότερα κοντά 400 δις, παραπάνω, πολύ παραπάνω, αν υπολογίσουμε τα δάνεια των κομματόσκυλων, των χαραμοφάηδων υπουργών, βουλευτών και του ίδιου του Μητσοτάκη. Όμως βγάζει σπίτια στο σφυρί για 15 χιλιάρικα ή λιγότερο.

Δε θα περάσουν οι Πάτσηδες, δε θα αφήσουμε να μας φάνε τα κοράκια. Τώρα ξέρουμε, η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας, πανίσχυρο όπλο. Πολύ σωστά δεν πρέπει να περιμένουμε τις επιθέσεις των ορνέων αλλά να κινηθούμε πρώτοι.

«Κινητοποίηση στην εταιρεία διαχείρισης «κόκκινων» δανείων «do Value» διοργανώνει το ΠΑΜΕ την Τρίτη 22 Νοέμβρη, στις 11 π.μ., στον ηλεκτρικό σταθμό της Καλλιθέας. Καλεί σε μαζική συμμετοχή σωματεία εργαζομένων και επαγγελματιών, καθώς και φορείς των γειτονιών της Αθήνας».

Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη, μαυραγορίτη ή άλλου αρπακτικού. Όλοι μαζί θα σταματήσουμε το πλιάτσικο.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

22 Νοεμβρίου 2022 στις 11:28 π.μ.

Το βλέπω λίγο αλλιώς.Ο Μητσοτακης θα φυγει οταν ειναι εντελως αχρηστος σε αυτους που τον προωθησαν.Και τοτε θα ερθει ο επομενος χρήσιμος.Όσο για την χθεσινη συγκεντρωση ειχε κοσμο και το χαρηκα Ειχαμε και παρεα οσοι λιγοι τραβιομασταν με τους πλειστηριασμους 2016- 2019.Δεν ελειπαν βεβαια και τα παραδιξα οπως καποιοι που στοχοποιουσαν τους δικαστικους επιμελητες και οχι αυτους που ψηφισαν τον νομο που εφαρμοζουν οι επιμελητες...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger