Home » , » Ξεπουπουλιάστε τα «κοράκια».

Ξεπουπουλιάστε τα «κοράκια».

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022 | 3:47 μ.μ.

Γράφει o mitsos175

Σιτάρι. Πόσο παράγει επιτέλους η Ουκρανία; Το 4% της Παγκόσμιας παραγωγής, όσο και η γειτονική Τουρκία! Πρώτη είναι η Κίνα με 19%, ακολουθεί η Ινδία με 14%, οι ΗΠΑ και η Ρωσία από 9%.

Άρα δεν υπάρχει πραγματικό πρόβλημα σίτισης του Παγκόσμιου Πληθυσμού με τα σιτηρά της Ουκρανίας. Μάλιστα οι αποδόσεις του σιταριού σε Παγκόσμιο επίπεδο διαφέρουν ανάλογα των κλιματολογικών συνθηκών. Δηλαδή σε μια «κακή χρονιά» μπορεί να έχουμε μείωση της παραγωγής μεγαλύτερη κι από ολόκληρη την παραγωγή της Ουκρανίας, χωρίς όμως ιδιαίτερη αύξηση στην τιμή!

Πως είναι λοιπόν δυνατόν το 4% να υπερδιπλασιάζει τις τιμές παγκοσμίως; Είναι, αν υπάρχουν μαυραγορίτες, αν υπάρχει αισχροκέρδεια. Όπως στην Κατοχή, αν πέσει πείνα, θα είναι από τους ναζί και τους προδότες, όχι από την έλλειψη τροφίμων.

Επιπλέον η Ελλάδα έχει δική της αγροτική παραγωγή και μάλιστα σε πολλά προϊόντα (φρούτα, λαχανικά, λάδι, τυρί, ψάρια κλπ), κάνουμε εξαγωγές. Γιατί λοιπόν λένε πως θα πεινάσουμε; Γιατί αυξήθηκαν και αυτά τα προϊόντα;

Εδώ μια παρένθεση: Στην Τουρκία εξάγουμε πάρα πολλά από τα προϊόντα μας και εισάγουμε δικά τους. Αν εξαιρέσουμε τις κουταμάρες, που ακούγονται από διάφορους μιλιταριστές (εδώ και στην Τουρκία), είμαστε πολύ καλοί γείτονες. Να συνεχίσουμε το εμπόριο, γιατί συμφέρει και τις δυο χώρες. Τα αεροπλάνα, τα πλοία και τα άλλα όπλα είναι για να πάρουν κάποιοι μίζες.

Αυξήθηκαν και τα καύσιμα. Πράγματι, γιατί όμως; Γιατί οι Αμερικάνοι τα πουλάνε 6 φορές παραπάνω από τους Ρώσους. Γιατί δεν παίρνουμε από της Ρωσία; Μα «έχουμε πόλεμο»! Δεν έχουμε όμως πόλεμο με τη Ρωσία, έχουμε πόλεμο με τα καθάρματα που μας πίνουν το αίμα. Κοράκια σαν τον Πάτση, μαυραγορίτες, αγιογδύτες, κατσαπλιάδες, «ακρίδες» που έφαγαν ως και τα πόμολα!

Η καραντίνα έκανε μεγαλύτερη ζημιά στην Παγκόσμια Οικονομία από ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία. Γι αυτό ίσως και συνεχίζεται η σύγκρουση μεταξύ ΝΑΤΟ και Ρωσίας. Δεκάδες δις έδωσαν οι ΗΠΑ στους Ουκρανούς. Πάνω από 1.000.000 ήταν μόνο οι οβίδες. 6 δις, ένα μικρό μέρος από όσα έδωσαν για όπλα στους Ουκρανούς, φτάνουν (σύμφωνα με τον ΟΗΕ) να εξαλείφει η πείνα στον πλανήτη!

Όπως στην Κατοχή οι μαυραγορίτες έχουν τη στήριξη της δωσίλογης κυβέρνησης. Η ΝΔ μπορεί να «κρεμάσει» ένα δυο πλιατσικολόγους για ξεκάρφωμα, τους μεγάλους όμως όχι μόνο τους προφυλάσσει, αλλά τους χαρτζιλικώνει! Ούτε το 1/10 όσων δίνει σε ένα μόνο μήνα στις πλούσιες «βδέλλες» του ρεύματος, δεν είναι τα «ψίχουλα» που έδωσε (ή λέει πως θα δώσει) στον κόσμο όλα αυτά τα χρόνια που έχουμε χούντα Μητσοτάκη! Θα το διαπιστώσουμε, όταν δούμε πως το καλάθι του νοικοκυριού, κατασκευασμένο από σανό, θα είναι εντελώς άδειο.

Χρειαζόμαστε λοιπόν σχοινί, πολύ σχοινί. Για να φτιάξουμε κρεμάλες για τους κλέφτες και απατεώνες. Έπρεπε να το είχαν κάνει οι παππούδες μας. Ας το κάνουμε πριν μας κατασπαράξουν τα όρνεα. Για την ακρίβεια φταίει η πάντα η κυβέρνηση. Αυτό έλεγαν όλοι οι δημοσιογράφοι, πριν «πετσωθούν», πριν πουληθούν σε διεφθαρμένα καθάρματα.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger