Home » , » Η κουμπαριά και η μάσα δε χαλάει από μια παρακολούθηση.

Η κουμπαριά και η μάσα δε χαλάει από μια παρακολούθηση.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022 | 12:43 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Είναι κι επίσημο. Όπως είχε πει το site μας από την πρώτη στιγμή οι κουμπάροι τα βρήκαν. Γι αυτό και γκάλοπ μαϊμού που δίνει αβάντα στον κουμπάρο Νο2, γιατί όλοι ξέρουμε ποιος είναι το αφεντικό.

Δίκιο είχε κι η Δημοπρασία (ή κάπως έτσι) που είπε «τα βρήκανε». Εντάξει εμείς το είχαμε δει ξανά το έργο με άλλους πρωταγωνιστές και το ξέραμε, αλλά για κάποιοι περίμεναν άλλη εξέλιξη κι απογοητεύτηκαν. Τα έχει αυτά το θέατρο.

Που λέτε, ο ένας κουμπάρος λέει ως ο άλλος είναι «γαμάτος» γιατί κουμπαριά και μάσα δε χαλάει από μια παρακολούθηση. Δηλαδή εσείς δεν έχετε δει ποτέ φίλους να τσακώνονται και μετά να τα βρίσκουν;

Όταν μάλιστα τα συμφέροντα είναι ίδια και πρόκειται για πολλά λεφτά και μεγάλη εξουσία, τα βρίσκουν κι οι εχθροί. Εδώ τα βρήκαν Ντόρα - Σαμαράς που είχανε βεντέτα. Τι Σασμό μου λέτε; ΝΔ! Εσκομπάρ και Σασμός δυο σε 1. Συν τα άλλα σήριαλ.

Αυτό είναι μανάρια. Όταν υπάρχει συμφέρον τ’ άλλα τα βρίσκουμε. Να το βλέπουν κάτι μαλάκες, που περίμεναν ο κουμπάρος να ρίξει τον κουμπάρο! Χα! Δε λέω άλλα γιατί το νερό της θάλασσας αυτή την εποχή είναι μπούζι. Όσα είπατε, τσιμέντο να γίνει, κουμπάρε!

Κάτι άλλο. Αν θες να αλλάξει η κωλοκατάσταση, πρέπει να το κάνεις μόνος σου. Μην περιμένεις από κουμπάρους και άλλους. Δε πρόκειται. Αυτό που θα σου κάνει ο κουμπάρος είναι να βοηθήσει λίγο την κουμπάρα. Δυο τρεις φορές την εβδομάδα. Από κει και πέρα πρέπει να κάνεις κι εσύ κάτι.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger