Home » , » Η χώρα του παραμυθιού.

Η χώρα του παραμυθιού.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022 | 8:24 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

«Ελλάδα, η χώρα του πράσινου ήλιου,
του ΠΑΟΚ της ΑΕΚ της Καλαμαριάς…»

Προσκυνώ προφήτη Χάρρυ Κλυνν.

«Ελλάδα, χώρα του φωτός…» Του ακριβότερου φωτός στην Ευρώπη, χάρη στους μαυραγορίτες μας.

Δεν άφηναν οι Τούρκοι το Τζιτζιφιόγκο να πάει στην Τουρκία. Πολύ καλά έκαναν. Το δυστύχημα είναι πως θα τον φορτωθούμε πάλι εμείς. Και τρώει ο σκασμένος ο κηφήνας, τρώει τον άμπακο. Ο Κούλης ευχαριστεί το φίλο του τον Ταγίπ για τον αποπροσανατολισμό. Βρήκαν να πουν οι πετσωμένοι ΑΡΔ. Τι να πουν; Για τις υποκλοπές ή για την ακρίβεια;

Παρακολουθούσε ο Μητσοτάκης τον Άδωνη! Εδώ πρέπει να του πούμε μπράβο! Είναι ο μόνος που τον παρακολουθεί. Δεν χάλασε το τηλεκοντρόλ του από το ζάπινγκ; Εγώ πιστεύω πως τα κανάλια έχουν ένα δωμάτιο ειδικά για τον Άδωνη, να κοιμάται, να τρώει και μετά να βγαίνει να λέει κουταμάρες.

Σας μιλάω από το μάτι του φανταστικού τυφώνα. Περίμενα την Εύα και δεν ήρθε ούτε το μήλο. Δεν παραπονιέμαι, αλλά γιατί κάνουν τόσο θόρυβο για κάτι που γίνεται κάθε χρόνο; Κάθε χρόνο στην Ελλάδα το Φθινόπωρο βρέχει! Όταν λέμε «βρέχει», μας φτύνει απλά ο Θεός, μη μας ματιάσουν. Αλλά είπαμε, τι να πουν; Για το καλάθι της μαύρης αγοράς; Οι προηγούμενες πρόσφερες που έκαναν μόνα τους τα σούπερ μάρκετ ήταν πολύ καλύτερες. Αλλά, αν τυχόν πνιγούμε πάλι σε μια κουταλιά νερό, να πουν «φταίει ο κακός μας ο καιρός». Το είχε πει πάντως κι ο Μουσολίνι, δεν έπιασε.

Δεξιοί τον κακό σας τον καιρό. Λέγατε πως οι κομμουνιστές παίρνουν σπίτια. Μαντέψτε όμως ποιοι είναι τα κοράκια.

«Μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά
πέσανε πάνω στην εργατιά…»

Εκτός από τα μαύρα υπάρχουν και τα γαλάζια, ακόμα χειρότερα. Αυτά παίρνουν κι απευθείας αναθέσεις. Ποια πόμολα; Αυτοί έφαγαν και τις πόρτες! Γι αυτό στο εξής θα κοιμόμαστε με τις πόρτες ανοιχτές, χειμώνα, χωρίς θέρμανση. Ανοησίες, ψέματα, ξύλο, και βέβαια θρησκεία. Τον αντέγραψε σε όλα τον Παπαδόπουλο.

Έφεραν πάλι την ζώνη της Παναγίας. Σφίξτε κι άλλο το ζωνάρι σας λένε οι παπάδες που τρώνε με δέκα μασέλες. Αφού έχει Θεός, γιατί δε δίνει; Μήπως Του τα βούτηξαν κάτι τύποι με ράσα; Απλά ρωτάω. Αχ! Μεσαίωνας στην Ευρώπη ή 21ος αιώνας στην Ελλάδα! Γιατί να είμαι άθεος γιατί; Χρυσές δουλειές θα έκανα με τόσα κορόιδα. Πιστούς ήθελα να πω. Χιτώνας Χριστού, σανδάλι Χριστού, ακάνθινο στεφάνι Χριστού… Τόσα πούλαγαν και θησαύριζαν. Μέχρι και κόκκαλα! Σανό κατευθείαν από τη φάτνη που γεννήθηκε ο Χριστός. Αυτό όχι μόνο να το προσκυνήσουν αλλά και να το φάνε, να αγιάσουν!

Ελλάδα η χώρα του Κούλη, του Μένιου
Του Πάτση, του Μίχου και της διαφθοράς
Πατρίδα - θρησκεία μας πούλησαν πάλι
Το σπίτι σου παίρνουν και εσύ προσκυνάς…

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger