Home » , » Προσοχή! Κυκλοφορούν καθάρματα που φοράνε ράσα. Προσέξτε τα παιδιά σας!

Προσοχή! Κυκλοφορούν καθάρματα που φοράνε ράσα. Προσέξτε τα παιδιά σας!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022 | 7:25 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Προσοχή! Κυκλοφορούν καθάρματα που δέρνουν και βιάζουν παιδιά. Κάποιοι φοράνε μαύρα μάξι φορέματα, κάποιοι όχι. Είναι όμως όλοι του «πατρίς θρησκεία οικογένεια». Προσέξτε τα παιδιά σας! Μην πλησιάζουν τύπους με ράσα. Μακριά! Η «ευλογία» που λένε πονάει μια ζωή.

«"Τα παιδιά παραβατούν" "Τα παιδιά δεν είναι κανονικά" "Τα παιδιά αυτά μας εκδικούνται που υποκαταστήσαμε τους γονείς τους" Πάτερ (μη χέσω) Αντώνιος 18/11/22 Εμένα αυτά μου αρκούν, δε χρειάζεται κανένα άλλο στοιχείο για να κλείσει η δομή ΧΘΕΣ»

Όχι! Να χέσεις! Να τους χέσουμε όλοι. Το αξίζουν.

«Πάτερ αν αγαπάς τα παιδιά και παίζουν τέτοιες κατηγορίες για υπαλλήλους σου ζητάς άπλετο φως και κάνεις τα πάντα να βγει η αλήθεια δεν κατηγορείς τα παιδιά. Δήλωση ντροπή. ΕΜΕΤΟΣ».

Καλέ όλοι αυτοί τ’ αγαπάνε τα παιδιά. Σαν τον Λιγνάδη, το Γεωργιάδη, το Μίχο…

«Σε μια χώρα με 2000 παιδιά χωρίς οικογένεια βρέθηκαν ομοφυλόφιλοι να θέλουν να υιοθετήσουν και τρόμαξαν όλο το ιερατείο. Σου λέει δεν θα βρίσκουμε παιδί να κακοποιήσουμε».

Αυτό ακριβώς!

Γνωρίζουμε, τι γίνεται στα ιδρύματα.

«"Καθαρός" ο Άνθιμος για την Υπόθεση Βιασμού Ανηλίκου στο Παπάφειο».

Πεντακάθαρος! Δεν τον έπλυναν απλά, του έβαλαν και λουλάκι! Όσοι θέλουν μπορούν να διαβάζουν για την υπόθεση. (ο δεσπότης αυτός βρέθηκε κατηγορούμενος –απαλλάχτηκε τελικά με βούλευμα- για παράβαση καθήκοντος και υπόθαλψη εγκληματία, όταν έγινε γνωστή η υπόθεση βιασμού ανηλίκου στο «Παπάφειου» Ορφανοτροφείο Θεσσαλονίκης, στο οποίο είναι πρόεδρος του Δ.Σ και προσπάθησε να την συγκαλύψει).

 Τι έγινε; Αθώοι, δεν ήξεραν! Αχ αγάπη μου. Το πρώτο που πρέπει να αλλάξει είναι ο δικαστής. Πρέπει να τα εξετάζει Λαϊκό Δικαστήριο. Για να δουν ποιοι ήξεραν, άρα είναι συνυπεύθυνοι και ποιοι είναι ηλίθιοι, άρα ανίκανοι να διοικούν.

Τι γίνεται; Ένας έδειρε, ένας βιάσε. Αυτός φταίει. Οι άλλοι που γίνονταν μπροστά στα μάτια τους; Δεν έβλεπαν καλά, δεν κατάλαβαν γιατί είναι μαλάκες… Είμαστε μέσα στο βόθρο και βουλιάζουμε.

Πρόβλεψη; Παπάς είναι, θα τη βγάλει καθαρή. Αν υπήρχε θεός, θα τον έπαιρνε ο διάολος. Μόνο χειρότερα μπορεί να γίνουν τα πράγματα με φασίστες στην εξουσία. Δεν μπορώ να γράψω άλλο, τέλειωσαν τα αντιεμετικά.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger