Home » , » Μητσοτακέικοι "δεσμοί αίματος" και υποκλοπές. - Και την Ντόρα φέρεται να παρακολουθούσε ο πρωθυπουργικός ανιψιός Γ. Δημητριάδης

Μητσοτακέικοι "δεσμοί αίματος" και υποκλοπές. - Και την Ντόρα φέρεται να παρακολουθούσε ο πρωθυπουργικός ανιψιός Γ. Δημητριάδης

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022 | 4:16 μ.μ.

Είναι δεδομένο ότι θα έχουμε ακόμα πολλές και ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις στο σκάνδαλο των ηλεκτρονικών υποκλοπών το οποίο είχε κεντρικό εγκέφαλο το Μέγαρο Μαξίμου. Ηδη έχει προαναγγελθεί από τον εκδότη της εφημερίδας Documento, ότι την Κυριακή το έντυπο του θα δημοσιεύσει νέο κατάλογο ατόμων που τελούσαν υπό καθεστώς παρακολούθησης.

Το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας του Μαρινάκη -το υπογράφει ο "Παραπολιτικός" στα "Νέα"-, το οποίο επικαλείται "διασταυρωμένες πηγές", δείχνουν ότι τα πράγματα έχουν ξεφύγει εντελώς και όντως δεν υπάρχουν ούτε "τα στοιχειώδη όρια σε αυτή την ιστορία"

Τις ίδιες σχεδόν πληροφορίες αναπαράγει και η ιστοσελίδα  Powergame.gr, του ομίλου των Παραπολιτικών του Γιάννη Κουρτάκη -προφανώς έχουν τις ίδιες πηγές- γράφοντας "ανάμεσα στα δεκάδες πρόσωπα που έχουν λάβει μήνυμα από predator είναι σύσσωμη η οικογένεια Μπακογιάννη. Για να ακριβολογώ, η Ντόρα και τα παιδιά της. Γνωρίζοντας την τρελοπαρέα των «κοριών», είμαι σίγουρος ότι αν ήταν λίγο μεγαλύτερα τα εγγονάκια της Ντόρας, θα ελάμβαναν κι εκείνα μηνυματάκια". 

Σίγουρα η όλη υπόθεση θα πάρει διαστάσεις που δεν μπορεί να προσδιορίσουμε. Το ζητούμενο είναι αν θα κατορθώσει η κυβέρνηση να συγκαλύψει αυτό το τεράστιο σκάνδαλο, και αν τα εμπλεκόμενα πρόσωπα σ' αυτή την υπόθεση -ειδικά η Ντόρα- θα αντιδράσουν.

Παραθέτουμε το σχετικό σχόλιο των "Νέων":

Ούτε τα στοιχειώδη όρια

Από διασταυρωμένες πηγές προκύπτει η πληροφορία ότι, στα κινητά που ήταν οπό παρακολούθηση, συμπεριλαμβάνονται αυτά της Ντόρας, της Αλεξίας και του Κώστα Μπακογιάννη, Φαίνεται, δηλαδή - σύμφωνα με πληροφορίες πάντα- να είχαν λάβει και ενεργοποιήσει κακόβουλα link με sms από το γνωστό λογισμικό. Με αποτέλεσμα να μπουν κι αυτοί σε αυτοί τον κυκεώνα. 

Εφόσον η πληροφορία αυτή ισχύει, μιλάμε για κάτι πάρα πολύ λυπηρό. Ειδικά αν συνυπολογίσει κανείς το γεγονός ότι υπάρχουν δεσμοί αίματος που ενώνουν αυτή την οικογένεια με ένα από τα φερόμενα ως κεντρικά πρόσωπα της υπόθεσης αυτής, τον Γρηγόρη Δημητριάδη. Αν και εφόσον ισχύει αυτό -το τονίζω - καταδεικνύει, δυστυχώς, ότι δεν υπήρχαν ούτε τα στοιχειώδη όρια σε αυτή την ιστορία. Η αλήθεια μένει να αποδειχθεί, βέβαια, από την έρευνα των Αρχών.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger